Kell nekem pszichológus?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, enyhe problémáim vannak, azonban ennél bosszantóbb, hogy nem tudok belőlük kikeveredni. Konkrétan párkapcsolatban mindig ugyanoda jutok, egyszercsak megunom az egészet és egyedül akarok lenni, úgy érzem, nem tudom önzetlenül szeretni a másikat hosszútávon. Munkámban sikeresnek látszom, azonban nem merek kockáztatni, stresszhelyzeteket messze kerülöm.2013. dec. 12. 15:02
2/3 anonim válasza:
Én járok terápiára. A pszichológusom szerint az ember akkor szorul terápiára, ha valamilyen területen PROBLÉMÁT érzékel.
Te ezt problémásnak érzed? Ha igen, akkor járj el, bajod nem lesz belőle.
Azt mondják, terápiára nem a hülyék járnak. A hülyék ugyanis nem látják problémásnak a helyzetüket, és mások életét teszik tönkre ahelyett, hogy változtatnának.
És még egy - lényeges - szempont: ha valaha szeretnél gyermeket, érdemes mielőbb elkezdeni dolgozni a kötődési problémáidon, mert a szülő-gyermek kapcsolatban is elő fog jönni. És akkor a gyermekednek is kötődési problémái lesznek... Ne add neki(k) tovább...
3/3 anonim válasza:
Nem tudom. Mindenesetre ha beszélni akarsz valakivel, akkor nekem írhatsz ( hm, mostanság mindenkinek ezt írom, egy kétségbeesett pedofilnak tűnök ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!