Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos gondolataim vannak,...

Öngyilkos gondolataim vannak, és kifogytam az ellene szóló érvekből. Mit javasoltok? 21/F

Figyelt kérdés

Legalább 5 éve vagyok boldogtalan (a boldogság érzésének a teljes hiánya).

A természetemből adódóan nem is leszek az, egyszerűen mindenben meglátom a rosszat/veszélyt. Ezen a gondolkodásmódon nem tudok (és nem is szeretnék) már változtatni.

Mondhatjuk, hogy az utóbbi időben bizonyos dolgokkal elszúrtam az életemet, de egyébként sem lettem volna boldog, úgyhogy teljesen mindegy. (Tehát ha minden esemény a lehető legkedvezőbb módon következne be (aminek persze nincs semmi esélye), akkor sem lennék elégedett/boldog.)

Így nem igazán látom, hogy lenne célja bárminek is.

#dehosszúlett #nincskedvemátolvasni
2013. dec. 11. 01:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10. De, az vagyok!!! :DD Lottózni nem szoktál??
2013. dec. 11. 18:17
 12/12 anonim válasza:

MÉG VÉLETLENÜL SE LEGYÉL ÖNGYILKOS!

Most komolyan, milyen az már karácsony környékén? Ráadásul annyi minden csodálatos van a világban! Ha mások képesek meglátni a jót a világban, akkor te is meg tudod.

Mi az álmod? Mi a célod? Mi az, amit szeretsz csinálni? Ha van valami olyan, akkor foglalkozz azzal és akkor talán jobban fogod magad érezni.

(Lehet most egy kicsit durván fogalmaztam meg komolyan, csak tényleg nem akarom, hogy öngyilkos legyél. Meg amúgy, igen, ha hiszel a reinkarnációban, akkor gondolj bele, hogy miután öngyilkos leszel, még rosszabb életed lesz, mint most. Én így hallottam. Szerintem ez amolyan büntetés, amiért kivontad megfosztottad a világot a személyedtől.)

2013. dec. 20. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!