Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Bővebben lent!

Mi lehet ez? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Ha esténként egyedül vagyok,olyan szinten félek,hogy alig merem kitenni a lábam a szobából!Wc-re is csak akkor merek menni,ha már nagyon szorít!Folyamatosan azt érzem,hogy figyelnek.De az érdekes az,hogy nem igazi,létező emberektől félek (betörők,stb...)

Hanem szellemektől,vagy nem is tudom....

2009. nov. 23. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
A szellemektől én is félek... Pl. csak TV melett tudok aludni és sötétben nemmerek. De azért nem ennyire. Indőközönként FhengShui-s tér tisztítást szoktunk csináltatni és az megnyugtat. Égess sok füstölőt az elűzi a rossz szellemeket meg a szélcsengő (ha a szobába teszed akkor is néha csengesd meg). Maga a tudat megfog nyugtatni valamilyen szinten. Én is félek a szellemektől :-) :S
2009. nov. 23. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Velem is pont ugyanez van..egyszerűen rettegek este egyedül itthon lenni alig várom, hogy apukám hazajöjjön...Tudom, hogy hülyeség de én is a szellemektől meg hasonlóktól félek...múltkor is este 11-kor msn-eztem haverommal és folyton azt érzetem, hogy valaki áll a hátam mögött...:S

Jó, hogy nem én vagyok így egyedül!!!:S

2009. nov. 23. 18:48
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a megnyugtató szavakat!Én is örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül!

Bár az anyukám engem kinevet!Én már 28éves vagyok,van egy 1éves lányom.Múltkor anyumnak kellett itt aludnia,mert a páromnak éjszakára kellett mennie dolgozni!Azt mondta az anyum,hogy elöbb-utóbb meg kell szoknom,hogy egyedül vagyok!De én képtelen vagyok rá!Egyszerűen nem merek egész éjszakára egyedül maradni!Sajnos!

2009. nov. 23. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Én imádok egyedül lenni, lehet hogy ez sem normális.. Próbálj meg kis fényerejű lámpákat tenni több helységbe, talán ha nincs teljes sötét, javul a helyzet.
2009. nov. 23. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Aludj lámpánál, TVnél, sokan csinálják ezt, nincs benne semmi gáz :)

vegyél lávalámpát. Fényt ad és nagyon hangulatos :)

2009. nov. 23. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen érzésem, a lámpa nem segít sajnos. Volt olyan is éjjel, hogy felébredtem álmomból és nagyon erős félelemérzetem volt, még a szememet sem mertem kinyitni, pedig én sem vagyok olyan fiatal és 2 gyerekem van. A többit priviben írnám, de nem tudok privát üzenetet küldeni, mert nem kapcsoltad be ezt a funkciót.
2009. nov. 23. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid?
2009. nov. 24. 10:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen,vannak barátaim.Miért?
2009. nov. 24. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem álmosan jönnek elő fóbiáim.
2009. nov. 24. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!