Florant kérdése:
Mi lehet az oka hogy egy eléggé ieszto emléket nem tudok elfeledni? (Ez elott egy héttel mentem autoval a rendelobe, és elém beugrot egy kis gyerek, kis héján elutottem, de hála az Istennek, hogy NEM! ). Azota nem tudtam letisztázni ezt magamban?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 08:54
1/2 anonim válasza:
Elfelejteni nem tudod. De ez azért nem egy olyan nagyon komoly dolog.
Szerintem esténként ülj le hunyd be a szemed relaxálj , lazulj el és hagyd hogy eluralkodjon rajtad ez a dolog! Majd éld át az egész esetet és az ijedtséget gondolatban. Majd szállj ki a kocsiból és (jó lenne ha hangosan) mond meg a gyereknek a magadét úgy ahogyan jön és olyan trágár kifejezésekkel ahogyan az jön. Mondj ki mindent!
Ezután öleld meg a gyereket addig amíg az ő szeméből is elmúlik az ijedtség majd bocsásd útjára azzal hogy boldog vagy hogy nem történt komoly baj és megbocsátasz neki ezért!
Ezt addig csináld amíg el nem múlik a problémád. De szerintem elég hamar el fog múlni...
2/2 anonim válasza:
elakartad ütni, és ez a gond, hogy nem sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!