Depresszió, Pánik, depresszionalizácíó . Nem tudom hogy mi a bajom?
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, ha gondolod szívesen beszélgetek veled! :)
Minél előbb fordulj pszichiáterhez. Nekem másfél hónapja kezdődött. Voltam neurológusnál. Írt fel napi 3 szor 1 tabletta 0.25 xanaxot, ennek ellenére csak 4-6 órákat alszom, pedig még négy hónapja 10 órát is bírtam. Azóta romlik a helyzetem. Amihez eddig kedvem volt, most már ahhoz sincs, nem úgy észlelem a látást mint rég.
Olyan mintha nem is a való világban lennék, hanem egy mátrixban. Valamikor elég erősen rámtör az öngyilkossági hajlam. Annyira, hogy csak sírok, bámulok kifele az ablakon, leugranék, de tudom, hogy bírni kell, magamért, a családért.
A sportot újra elkezdtem amióta kicsit felerősödtem. A neurológus is azt mondta, ne hagyjam abba. A legjobb feszültségoldó. Azért hagytam abba, mert a kialvatlanságtól annyira le voltam gyengülve. A fejem viszont hátul a búbján még most is zsibbad és bizsereg, néha megszédülök. Azért a doki elküldhetett volna egy CT-re.
Én megyek pszichiáterhez. Azt javaslom menj te is, nehogy tovább romoljon a helyzeted.
Én 8 éve már voltam depis, igaz akkor kialvatlanság nélkül. Akkor meggyógyultam. Most sajnos újra visszatért. Remélem meggyógyulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!