Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió, Pánik, depresszion...

Depresszió, Pánik, depresszionalizácíó . Nem tudom hogy mi a bajom?

Figyelt kérdés
1és fél éve küzdök ezzel a dologgal.. eddig pánikbetegségre gyanakodtak de a tünetei közül egy két dolog csak az ami rám illik például a halálfélelem vag y a félek hogy megörülök dolog. a gondom az hogy nagyon sokszor inkább reggel rámjön egy szorongás egy rosszulét (hasfájás) és rosszkedv . a Semmiből jön és a semmitöl van rossz kedvem.. ilyen dolgok járnak az agyamban hogy milessz késöbb ma megfogok örülni, zavart vagyok stb... a lényeg az hogy nem tudom eldönteni hogy mi bajom lehet .. ha egyedül vagyok csak akkor tör rám ez általában . sajnos orvoshoz nem tudok menni mert nincs rá lehetőségem . zavar mert nagyon sok dologban gátol és ha van valakinek hasonló tünete vagy tapasztalt már ilyent az legyenszives irjon !

2013. dec. 4. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld ki szedj valami ütõsebb multivitamint, pl scitec multi pro plust, az ilyen reggeli szorongàsok hátterében gyakran ásványi anyagok hiánya áll nem kell egybõl ilyen szavakkal dobálózni, hogy depresszió...
2013. dec. 4. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
nem dobálozok vele , tényleg van valami baj . az egész életem mgeváltozott mikor ez a dolog történt . szedtem már mindenféle vitamint
2013. dec. 4. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha kapsz rá egy nevet, okosabb leszel? Mi ez a butaság, hogy nincs lehetőséged orvoshoz menni? Mellesleg egy pszichológus is elég. Kamuzol össze-vissza.
2013. dec. 4. 13:44
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben járok, ha gondolod szívesen beszélgetek veled! :)

2013. dec. 4. 19:57
 5/5 kizcar ***** válasza:

Minél előbb fordulj pszichiáterhez. Nekem másfél hónapja kezdődött. Voltam neurológusnál. Írt fel napi 3 szor 1 tabletta 0.25 xanaxot, ennek ellenére csak 4-6 órákat alszom, pedig még négy hónapja 10 órát is bírtam. Azóta romlik a helyzetem. Amihez eddig kedvem volt, most már ahhoz sincs, nem úgy észlelem a látást mint rég.

Olyan mintha nem is a való világban lennék, hanem egy mátrixban. Valamikor elég erősen rámtör az öngyilkossági hajlam. Annyira, hogy csak sírok, bámulok kifele az ablakon, leugranék, de tudom, hogy bírni kell, magamért, a családért.

A sportot újra elkezdtem amióta kicsit felerősödtem. A neurológus is azt mondta, ne hagyjam abba. A legjobb feszültségoldó. Azért hagytam abba, mert a kialvatlanságtól annyira le voltam gyengülve. A fejem viszont hátul a búbján még most is zsibbad és bizsereg, néha megszédülök. Azért a doki elküldhetett volna egy CT-re.

Én megyek pszichiáterhez. Azt javaslom menj te is, nehogy tovább romoljon a helyzeted.

Én 8 éve már voltam depis, igaz akkor kialvatlanság nélkül. Akkor meggyógyultam. Most sajnos újra visszatért. Remélem meggyógyulok.

2013. dec. 6. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!