Ez okozhat agyi leépülést vagy elbutulást? Visszafordítható?
Nagyon sokáig munkanélküli voltam, itthon voltam egész nap. Most fél éve van munkám (takarítás), de a napjaim nagy részét itthon töltöm, egyedül. Olvasgatok a neten, fórumozok, másról nem igazán szól az életem. Olyasmit érzek, hogy kezdek elbutulni. Nem emlékszem jól a dolgokra, nem tudom mit vettem reggel a boltban, mindig itt vagy éppen ott felejtek valamit. Tájékozódás is nehezen megy, főleg teljesen új környezetben. Iszonyú feledékeny vagyok. Ha nem állítom be a telefonom, hogy szóljon 100%, hogy annak az ügynek lőttek, elfelejtem. Ügyetlenségről ne is beszéljünk! Egyensúlyzavar és társai az mindennapos dolog! Elejtek ezt vagy azt, az napi 3x előfordul. Egyensúlyvesztés is. Ezt mind ennek tulajdonítom, hogy nem tartottam lassan 2 éve karban az agyam semmilyen szinten.
Visszafordítható ez a dolog? Mivel eddzem az agyam, ami (sok) pénzbe nem kerül?
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!