Segítség! Foggyökér gyulladása megelőzhető, visszafordítható?
Figyelt kérdés
Töméscsere után készül bedurranni.. :(2012. máj. 21. 12:25
1/7 anonim válasza:
Akkor gyorsan vissza a fogorvoshoz,mert ott valami nem stimmel.
2/7 anonim válasza:
Valami alatta maradt. Menj vissza szerintem és ha jó a fogdokid és még időben vagy akkor tesz bele gyógyszert és egy ideiglenes tömést és lehet megúszod a gyökérkezelést. Vagy lehet hogy csak kitakarítja. De ha ma tömték akkor az is lehet hogy attól érzékenyebb még kicsit. Mikor tömték?
3/7 anonim válasza:
Elöször is fogorvos,de segithetsz egy kicsit Schüssler soval is,Silicea-val,ami segiti a gyulladast levinni.A masik amiröl hallottam,egy ismerösnek 3 nap alatt eltüntette a gyulladast,mehpempöt(Royal Jelly) vett,bio üzletekben van,es folyekony allagban,kis üvegecskekben.
4/7 anonim válasza:
Mit csináltál végül? Begyulladt vagy elmúlt? Jobban vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! hát, magától nem fáj,d e ha keményet eszek rajta, akkor igen. Szerintem ha kifúrják a tömést akkor megint megbolygatják. Tavaly ugyanígy jártam egy másik fogammal, annak gyk. lett a vége.
Grapefruitmagolaj, szegfűszeg, kamillatea, ezekkel próbálkozom, hátha megnyugszik.. Van rá esély?
2012. máj. 23. 09:36
6/7 anonim válasza:
Nem,legjobb ha kinyitjak es gyogyszert tesznek bele,igy csak lappang,lehet nem is fogod erezni hogy gyulladt,de a szervezetnek nem jo.Amiket leirtal,nem hiszem hogy a gyökernek jot tennenek,vagyis gyogyitanak,irtam mit vegyel.En most voltam 2 foggal,meg gyogyszer van benne,es vettem kisegitönek,mehpempö kapszulat.Olvass utanna mire jo,es a Szilicea(Schüssler so),eppen a foggyöker gyulladasnal hasznaljak sokan,de mint irtam,csak kisegitökent.
7/7 anonim válasza:
Esetleg a grepfrutmagolaj,gondolom hogy iszod vizzel feloldva,es hat ha van Mo-on,vad origano olaj,ez a vilagon a legerösebbb virus es bakterium ölö olaj,hasznalhatnad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!