Tiszta idegbeteg vagyok mindig, hogy lehet ezt kezelni?
Figyelt kérdés
Sok ok vezetett idáig, családi problémák, plusz a munkahelyen is emberfeletti teljesítményt várnak el, több ember munkáját kell egyedül csinálnom, egyéb téren sem felhőtlen minden, és már azon a ponton vagyok, hogy szinte semmi türelmem nincs. Mindenen egyből felhúzom magam, főleg ha hülyeséget mond nekem valaki, lassan már mindenkivel összeveszek:( Apróságokon. De nem tudom lecsökkenteni a stresszt okozó dolgokat, dolgoznom kell, otthon kell lennem, márpedig ez a két hely a fő stresszforrás az életemben.. :( Van erre megoldás?2013. nov. 24. 19:05
1/2 anonim válasza:
Ez nem ideg-, hanem pszichés betegség, és van megoldás:
2/2 anonim válasza:
Én elmennék a helyedben homeopátiás orvoshoz, mert létezik erre gyógyszer! De tudni kell a többi tünetet is: hogyan vagy tiszta idegbeteg? Kiabálsz is? Meddig tart a haragod? Gyorsan elmúlik? vagy nem? Írj!
Ui.: amíg nem mész el, addig is szedhetnél esténként 3 szem Wörishofener Nervenpfleget, ami orbáncfüvet tartalmaz és növényi eredetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!