Mi van velem? Mar kezdek megijedni magamtol.
Figyelt kérdés
Idosebb (25) ev koruli nokert rajongok megdobban a szivem ha meglatom, mindig ra gondolok meg minden ilyen. Viszont voltam mar fiuval es fizikailag vonzodtam hozza nagyon, szerettem is de semmi ilyen rajongas nem volt tehat lehet nem is voltam bele szerelmes?! Novel nem voltam, de nem is akarok, nem is fantazialok errol es ugy nem erdekelnek a nok. Mi van velem? 15l2013. nov. 24. 11:44
1/3 anonim válasza:
Keresed az utadat hisz 15 éves vagy szükséged van egy példaképre ,akire felnézhetsz és akiben bízhatsz. Kell egy idea neked,amibe kapaszkodhatsz.
2/3 automatakoktel válasza:
Ez lehet teljesen természetes is.
3/3 Voyager24 válasza:
Talán mindkét nemhez vonzódsz ami teljesen rendben is van, de ezt egyedül te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!