A halálra gondolok folyton. Mit tegyek?
14 éves fiú vagyok és nem hagy a tudat, ha meghalunk nincs többé semmi, csak a nagy feketeség, a szeretteim elvesztése.
2 hete tart nálam ez a dolog, sokszor alig birok elaludni.
Nem tudom, hogy kéne kiverni a fejemből.
Nagyon rossz hangulatom van tőle :(
Próbálom magamba fojtani ezeket az érzéseket és másnak nem akarok róla beszélni, nehogy neki is ilyen kedve legyen több napon át, mint nekem.
Nagyon sok időt töltök egyedül, pedig sok barátom van.
Szinte mindegyik barátomnak van egy jobb barátja nálam, emiatt én kicsit értéktelennek tartom magam.
Nagyon remélem, hogy hamar túllépem ezt az időszakot.
Szia 13L vagyok ugyanezt csinálom én is... Mi lesz ha meghalunk?! Mndenki elfelejt ..meg ugye megy tovább az élet.. Te meg ? Te meg elhamvaszta/temetve es milyen lehet?
Szoval nyugi enis mindig ezen torom a fejem..somszor remalmaim vannak miatta..:(
szomorúnak lenni jó,... mostmár... nekem 12 éves koromban kezdődött kb dettó ilyen szituban, most 15 vagyok, és valójában mostanában elkezdtem közeledni a halál gondolatához, és rájöttem hogy kb olyan, mint amikor rohadt mélyen alszol, de nem álmodsz, se semmi, csak úgy vagy...
15/f
Szaisztok!
Ezen a problémán nagyon könnyű segíteni mert nem is probleéma. :)
Röviden: nem halsz meg, örökké élsz, a halál csak egy elköltözés. A szeretteidet sosem veszíted el! Egy kis időre fizikai szemekkel nem látják őket az itt maradók, ennyi.
Ez nem elmélet, ez az Igazság.
A halál az élet legizgalmasabb része! Az egy katarzis! Nehogy abbahagyd róla a gondolkodást csak tedd azt másként, mondjuk ismerd meg előbb! (Pl Szabó Judit : Hazatérés című könyve tankönyvnek is megfelel).
Ha megismered a halált akkor 100x boldogabban és hasznosabban fogsz élni!
A ti korosztályotokban az élet igaz valósága már köztudott lesz, tessék felvenni a legfontosabb tantárgyat MOST!
T :)
Milyen érzés volt mielőtt megszülettél? Fájt? :) Na látod.
Ha tényleg csak ennyi volt ahogy írtad (szerintem van reinkarnáció, de tegyük fel ezt az esetet) akkor nem kell félned tőle, mert amikor már meghaltál, nem fog érdekelni, hogy meghaltál. :)
Mert törlődik minden. Nem fog érdekelni, hogy nem látod többet azokat akiket láttál valaha.
Sajnos az ember hajlamos egy kicsit az ember túl értékeli a halál problémáját, valójában csak akkor kéne vele komolyabban amikor már meghalni készülsz, de akkor már szerintem úgy be leszel, gyógyszerezve, hogy nem fog menni, meg nem azzal fogsz törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!