Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mért gondolok folyton a...

Mért gondolok folyton a halálra? (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Ne nézzetek őrültnek légyszí.. mostanában mindig azon jár az agyam,hogy nem akarom a kiskutyámat elveszíteni és anyukámat sem,mindíg ilyenekről álmodok és a valóságba is ezen gondolkodom,hogy nem bírnám nélkülük. Kutyámra is állandoan figyelek gondozom,vigyázok rá,hogy jól érezze magát. És anyáért is mindig aggódom..régen sosem gondolkodtam ilyenen se semmi kapcsolatos dologgal. Mitől jöhetett elő ez bennem? Segítsetek kérlek.. 16 / F
2011. dec. 1. 01:41
 1/2 anonim válasza:
100%

Néha rátörnek ilyen érzések az emberre. Ez szerintem normális

nekem is voltak ilyen fantazmagóriáim kamaszkoromban...

Úgy tudsz ellene védekezni, hogy megpróbálsz minél kevesebbet elmélkedni, mikor rád tör ez az "érzés", vagy olyan elfoglaltságot találni, ami tényleg leköti az agyad (úgy értem erős koncentrációt igényel)

Akkor el fog múlni.

2011. dec. 1. 05:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Sokan átesünk ezen az érzésen. Majd egyszer csak túlleszel rajta.
2011. dec. 1. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!