Mit tehetek ez ellen? Halálfélelem, mellkasfájdalom?
Sziasztok. Körülbelül 2hete kezdtem a hálállal foglalkozni,ez elött egy életvidám talán még picit hiperaktív is voltam. Aztán napról napra kezdtem furcsán érezni magam mindig a halálra gondoltam hogy lefekszek aztán nem kelek fel többet,már attól is elkap a szorongás ha olyat mondanak aminek csak kis köze van a halálhoz,aztán lassan 3napja ugy érzem fáj a mellkasom vagy szúr én nem tudom. Eddig nagyon jó alvokám volt most egy pár napja meg szinte alig birok pár órát aludni.
Mit tudok ellene tenni a válaszokat előre is nagyon köszönöm!
17/F
Szia.
Én is átestem a halálfélelmes dolgon. Sztem ezen minden ember átmegy.
Sajnos nem lehet mit tenni. Nekem is pánik szerű rohamaim lettek attól ha ebbe belegondoltam.
Igazából a legjobb amit tehetsz ha lefoglalod magad és megpróbálsz nem ezen gondolkozni.
Sztem a mellkasfájdalmad ebből ered. Nem fogsz meghalni nem erre értem hanem h te is h mondjam szorongsz.
És annak a következménye. Ha nem fogsz ezen rágódni a mellkasfájdalmad is el fog múlni.
Ha van kérdésed írj nyugodtan,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!