Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek ez ellen? Halálfél...

Mit tehetek ez ellen? Halálfélelem, mellkasfájdalom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Körülbelül 2hete kezdtem a hálállal foglalkozni,ez elött egy életvidám talán még picit hiperaktív is voltam. Aztán napról napra kezdtem furcsán érezni magam mindig a halálra gondoltam hogy lefekszek aztán nem kelek fel többet,már attól is elkap a szorongás ha olyat mondanak aminek csak kis köze van a halálhoz,aztán lassan 3napja ugy érzem fáj a mellkasom vagy szúr én nem tudom. Eddig nagyon jó alvokám volt most egy pár napja meg szinte alig birok pár órát aludni.

Mit tudok ellene tenni a válaszokat előre is nagyon köszönöm!

17/F

2013. nov. 18. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is átestem a halálfélelmes dolgon. Sztem ezen minden ember átmegy.

Sajnos nem lehet mit tenni. Nekem is pánik szerű rohamaim lettek attól ha ebbe belegondoltam.

Igazából a legjobb amit tehetsz ha lefoglalod magad és megpróbálsz nem ezen gondolkozni.

Sztem a mellkasfájdalmad ebből ered. Nem fogsz meghalni nem erre értem hanem h te is h mondjam szorongsz.

És annak a következménye. Ha nem fogsz ezen rágódni a mellkasfájdalmad is el fog múlni.

Ha van kérdésed írj nyugodtan,

2013. nov. 18. 19:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Irhatok privátba?
2013. nov. 18. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél akkor igen.
2013. nov. 18. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Irtam köszi:)
2013. nov. 18. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt pánikrohamom mellkasi szorítással,fuldoklással+ájulással,hát bakker senkinek nem kívánom....Ne gondolkozz ilyen dolgokon és kész.Én is ezt teszem,élem az életem,csinálom a dolgaimat,és ennyi.
2013. nov. 18. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Valószínűleg a halálfélelem valamiféle belső feszültségből keletkezhetett,most még megtudod állítani!Gondolj arra,hogy ez az egész,egy hülyeség,és próbáld azt hinni,hogy a halál nem bánt.Ez hülyeség,de lehet hogy ha az agyadban eldöntöd,végül sikerül elfelejtened.Vigyázz,mert ha ezen gondolkozol,egyfolytában,akkor kialakulhat a kényszerbetegség,amikor már egyfolytában ezen fog járni az eszed.Járj el sokat otthonról,bulizz,szórakozz,hallgass nyugtató zenéket,és gondold át,hogy mi válthatta ki a problémát.Ha rájössz próbáld a kiváltó okot átértékelni,és gondold át,hogy van-e alapja a félelmednek.Hidd el,ráfogsz jönni,hogy hülyeség ezen gondolkodni.Ezenkívűl sokat,segíthet,ha elmondod valakinek,akiben megbízol.Ha kimondod,már könnyebb lesz.Sok szerencsét!!:)
2013. nov. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!