Febi és Zsúl kérdése:
Magány ellen mit tudtok javasolni? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves lány vagyok. Napról napra minden barátnőm elfelejt engem. Másokkal barátkoznak.Egész őszi szünetben senkivel sem beszéltem..Szüleim egész nap dolgoznak.Nincs kivel beszélgetnem.Nagyon magányos vagyok.Egész nap csak ülök egy helyben és bámulom a falat, mert nincs kihez hozzászóljak. Mindenki kerül engem, pedig én nem csináltam semmi rosszat :( Szerintetek mit csináljak,mert felemészt a magány, vagy előbb-utóbb megőrülök.. Segítsetek!sos2013. okt. 30. 18:45
1/7 Anni2220 válasza:
csak vigyázz ne beszélj magadban mert még a falnak is füle van
2/7 A kérdező kommentje:
hát már kezdek megőrülni, szóval itt aztán mindegy. egyedül vagyok egész nap otthon
2013. okt. 30. 19:13
4/7 A kérdező kommentje:
a.a csak görkorim:(
2013. okt. 30. 19:21
5/7 Anni2220 válasza:
Akkor húzzál ki a szabadba még jó idő van !!!!!!!!
6/7 A kérdező kommentje:
sötétben?:( nem látni a kicsi kavicsokat.szüleim nem engednek el
2013. okt. 30. 19:34
7/7 anonim válasza:
vedd fel a telefont és hívd fel a barátaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!