Az antidepresszánsoktól azért híznak, mert meghozza az étvágyat, vagy a hormonoknál kavar be?
Hát ez az! Nem tudom! Sokszor úgy érzem kellene, de ettől a mellékhatástól nagyon félek! Mint, ahogy írtam elég nagy túlsúlytól szabadultam meg, ami miatt régen rengeteget szorongtam, depressziós voltam. Nyilván nem csak ez az egy oka volt a szorongásnak, de ez is hozzájárult.
Ezért is félek,hogy meghízok tőle!
Értem én! De akkor mi a megoldás!
Mert szépnek hangzik,hogy járjon az ember terápiára, csak ez nem mindenkinek kivitelezhető.
A mi kis városunkban egy magán pszichiáter van, pszichológus nincs. A legközelebbi városban van 30 km-re, alkalmanként 8 ill. 10 ezer forintért.
Akármennyire is meghúznám a nadrágszíjat, nem tehetem meg,hogy üzemanyaggal együtt átjárkáljak havonta több ezerért.
Nem igazán látom,hogy mi akkor a megoldás!
Meditálok még a problémádon.
Kezdd el azzal, hogy a pszichoaktív fehérjéket (tej, gabona) kihagyod az étrendedből és fogyasztasz omega3-at, d-vitamint.
Csak úgy kezdetnek, hogy ne legyen már ilyen egyszerű oka a depressziónak mint mondjuk d-vitamin hiány.
Köszi!
Nem depressziós vagyok, pánikos sajnos!
Négy éve jött ki, eddig meg tudtam oldani magam, de már most két hónapja masszívan meg van a szorongás, negatív kényszeres gondolatok stb. Depressziósnak még nem mondanám magam egyenlőre!
Az egyik ok igazából meg van!
Pont Szendi Gábor fejtettem nekem még anno 4 éve! :)
Felelőtlen orvosom migrénes fejfájásra Tramadol-t szedetett velem több hónapig. Miután abbahagytam, rá két vagy három napra jött az első pánikroham!
Nagy nehezen a net és a gugli segítségével összekapcsoltam a kettőt, de több orvos kinevetett, mondván a Tramadol-hoz nem lehet hozzászokni.
Írtam Szendi Gábornak, aki válaszolt is. Leírta,hogy a Tramadol kábító-fájdalomcsill. tehát simán drogoztam. Aztán hirtelen elvontam, így reagált a szervezetem.
Ez mind nagyon f..za (már bocs), csak az a bajom,hogy én ezzel azóta szenvedek.
Eddig ellenálltam a gyógyszernek (még most is, pedig már másfél hete kiváltottam), de kisgyerekem van, és egyre rosszabb az állapotom. A gyerek is érzi, sokáig nem húzhatom így!
Hehe.. nocsak..
Na most, én írnám, hogy van egy terápia amivel akár a gyógyszer utóhatásait is megszüntethetnéd, segíthetne de ilyen egy helyen van az országban..
Ha Szendivel tartottad a kapcsolatot, miért nem írsz neki újra? Amekkora ellenzője a depresszióiparnak és a pszichiátria emberellenes tevékenységének, szerintem próbálna neked tanácsot adni, segíteni. Legalábbis számomra ilyen embernek tűnik. Én sajna nem tudok több / jobb tanácsot adni mint ő, sokkal járatosabb az ilyen témákban. Még én is az ő munkásságához nyúlok vissza.. és tudom hogy ezt jól teszem.. de ha te már leveleztél vele, próbáld meg újra, írj neki!
Hát az,hogy tartom a kapcsolatot, egy kicsit túlzás!
Egyszer írtam, ő meg válaszolt!
Egyenlőre még nem tudom mi lesz! Sajnos, ha nem tartana vissza az esetleg hízás, már szerintem beszedtem volna!
Próbálok erős lenni, de nagyon nehéz! Mindig az jár a fejemben,hogy én már így fogom leélni az életem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!