Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Még év elején kezdtem el...

Még év elején kezdtem el pszichológushoz járni. Eleinte sokat mosolygott, mostanában megváltozott, sokkal óvatosabb, úgy beszél, mintha attól félne, hogy nem értem meg, amit mond. Félnem kéne?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 16 leszek. Év elején rávettem magam, hogy elmenjek az iskolai pszichológusunkhoz. Kezdetben azért, mert úgy érzem, az embereknek van egy világa, én meg egy másikban élek. Eredetileg 3-4 ülésről volt szó, amennyiben nincs szükség többre, mostanában vagyunk túl nagyjából kétszer, háromszor annyin. Fát rajzoltunk és beszélgettünk az álmaimról, úgy tűnt, egyik sem tetszett neki túlzottan. Furának találja és rengetegszer rákérdez arra, hogy miért alszok az apámmal. Az ok az, hogy vannak dolgok, amik megijesztenek éjszaka is és nappal is. Volt egy kiborulásom, aminek során elég sok dolgot elmondtam neki, de még mindig csak egy részét a dolgaimnak. A többit már nem is merem igazán.

Tulajdonképp annyi a kérdésem, hogy ennyitől még nem hiszi, hogy valami beteg vagyok, ugye?

2013. nov. 16. 20:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, igyekszem.
2013. nov. 17. 17:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Jobban vagy már?
2014. jan. 6. 23:20
 23/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem, a pszichológusom viszont azt mondta, az eszközei elfogytak és ezért továbbküld. Diagnosztizálást és terápiát említett. A szüleimnek nem tetszik a dolog, tehát valószínűleg ennyiben is maradunk.
2014. jan. 21. 22:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy vagy azóta? Kiderült, mi az oka az álmaidnak, ill. mi probléma?

2022. szept. 5. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!