Félnék az emberektől?
Figyelt kérdés
Nagyon félek az utcán mikor suliba megyek. Ez akkor kezdődött mikor átkerültem gimibe, és ugye városban van, naponta egy rakat ember megy el mellettem. Nagyon nem bírok magammal >.> meg akarok fulladni, alig kapok levegőt. Ha hozzám szól egy emberke (speciel múltkor ez volt) sírógörcsöt kapok :(, kénytelen vagyok lefordulni a folyó felé, mert ott le tudok nyugodni, akármilyen nagy sár van, muszáj vagyok. Mikor beérek suliba akkor meg zihálok mint akit kergettek, nagyon rossz érzés. Bemehetnék busszal, de akkor meg ismerőseim lennének a nyakamon, és inkább szeretek magamban zenét hallgatni. Meg le akarom ezt győzni, és ha nem nézek vele szembe, és mindig bebuszoznák, akkor egy idő után már nagyon paráznék végig menni :(2013. nov. 15. 17:14
2/9 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt..nálam a sok stressz miatt jött ki, viszonylag hamar elmúlt...azért ha nem akarod hogy rosszabb legyen, menj el orvoshoz!
3/9 A kérdező kommentje:
nem stressz miatt van sztem, am nincs bajom mostanság, csak ez :c
2013. nov. 15. 19:59
4/9 anonim válasza:
Ez így elég ijesztően hangzik... persze vannak emberek akik feszélyezve érzik magukat az utcán és én és barátnőm is ennek kőkemény másai vagyunk. De szerintem ez több mint szorongás. Nem volt tömegben valami olyan rossz élményed ami miatt okod van félni vagy ilyesmi?
5/9 anonim válasza:
Tömegiszonyos vagy...pszihológus a megoldás.
6/9 A kérdező kommentje:
hát gondoltam rá, volt hogy követtek hazáig, de ez már előtte is fenn állt nálam, nah a pszichológustól jobban félek mint az emberektől T_T, utálom ha turkálnak a dolgaimba, pláne ha az elmémben, lelkemben :(
2013. nov. 15. 20:26
7/9 anonim válasza:
Senki sem turkál a fejedbe...a pszichológus sem. De gondolom, bajod van, azért írtál ide. Ha ezt most kikúráltatod, meguszod ennyivel. De az idővel ez rosszabbodik. Hát, döntsél...
8/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Akár gyógyszert is kaphatsz rá, ne hagyd h eldurvuljon.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom itt mennyire súlyos a helyzet, de nekem az bevált hasonló szituációkban, hogy benne maradok a szituációban amíg félek és figyelek a légzésemre, amíg teljesen nyugodt nem lesz. És ahogy ez megtörténik, megnyugszik a testem és az elmém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!