Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a baj velem? Bővebben lent.

Mi a baj velem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
szóval az lenne a problémám hogy nem szívesen megyek emberek közé.ha muszáj akkor igen,de egyébként irtózom,verejtékezni kezdek,hevesen ver a szívem,stb.emiatt nem voltam iskolában év eleje óta csak pár napot.azt is év elején,szóval több mint 3 hónapja nem voltam bent.barátaim nincsenek,nem tudok honnan szerezni,internet szerintem személytelen szóval felejtősnek tartom,barátnőm volt nyáron,de aztán elhagyott,miatta depresszióm is volt amiből azóta lassan kijöttem.szóval nincsenek barátaim itthon ülök minden nap több mint 3 hónapja,alig megyek ki az utcára.sokszor jár az eszem öngyilkosságon,mert úgy érzem nem szeret senki sem,nincs kinek elmondanom a bajaimat(szüleimen kívül).járok pszichiáterhez,szedek gyógyszereket,de semmi hatás.ha valaki tudna valami tanácsot adni hogy kezdjek el kijönni most már tényleg ebből nyugodtan írhat.vagy ha valaki barátkozna velem , akkor is jöhet e-mail válaszolok.miskolcon élek,15 / F,köszi a válaszokat :)
2009. nov. 18. 01:34
 1/4 A kérdező kommentje:
még annyit hogy a legnagyobb baj szerintem az hogy ha így folytatom tényleg egyszer csak besokkolok és megölöm magam :(.így is vágdosom a kezeimet,teljesen befordult vagyok..nem bírom levezetni az energiámat ezért sokszor elkezdem ütni a falat a kezemmel stb. akárki aki barátkozna velem,vagy tud tanácsot adni,írjon bátran ;)
2009. nov. 18. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A pszichiáternek elmondtad a gondjaidat?!...

Az adott gyógyszerekkel jobban kellene magad érezned!

Én arra tippelek, hogy az orvos nem igazán megfelelő, keresni kellene egy másikat, aki lelkiismeretesebben kezelne.

A bajodat innen mi nem tudjuk megoldani, erre gyógyszereket kellene szedned, gondosan beállítani, melyikből mennyit, melyik hatásos neked. Ehhez szakemberre van szükséged!

Az én lányomnak is hasonló betegsége van, nála 2 év kellett, hogy jobb legyen az állapota, mire be tudtuk neki "lőni" a gyógyszereit...

Végre most megint iskolába jár, jó kedve van, már nem gondol öngyilkosságra.

A jó orvos és a megfelelő gyógyszer a kulcs!

Ha Bp-en laknál, tudnám ajánlani a Vadaskert Alapítványt, ami gyerekek lelki bajainak a gyógyítására jött létre. Sajnos Miskolcon nem tudom, van-e hasonló?...

Ha a szüleid megkeresik a Vadaskert Alapítványt (keressék Dr. Gádoros Juliannát), vidékről is fogadnak betegeket, sőt csodaszép klinikájuk van, ahol bennfekvőként is kezelhetnének, míg szükséges.

(Amúgy ingyenes!)

[link]

[link]

2009. nov. 18. 04:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem amúgy szociofóbiád és agorafóbiád van. Nekem is voltak az életemben ilyen időszakok, hogy nem szerettem kimozdulni, ha mégis megtettem, rettegtem hogy ne találkozzak senkivel, aki ismer. A baj az önmagad elfogadásával és az önértékeléseddel van. Mivel nem tudod magad elfogadni és nem tartod magad értékesnek, ezért nem mész emberek közé, mert kevesebbnek hiszed magad és azt gondolod, hogy ők nem fogadnának el. Legalábbis én ezt hámoztam ki a saját tapasztalataim alapján, de lehet neked más eredetű. Nagyon nehéz kijönni belőle. Saját példámat tudnám leírni, de nem tudom érdemes lenne-e, mert nem tudom, hogy jól gondoltam e a problémád gyökerét.
2009. nov. 18. 07:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.2. válaszolónak annyit üzenek hogy nyugodtan leírhatod a te problémád akár itt akár e-mailben,szívesen elolvasnám:).És még egyszer köszi mindent.Ezt a klinikát megnézzük szüleimmel,ez biztos.Köszönöööm.:)
2009. nov. 18. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!