Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik velem? 16/L

Mi történik velem? 16/L

Figyelt kérdés
Nem most jut eszembe először ilyen. Nincs siker élményem. Talán mert duci vagyok és másképp viselkednek velem az eberek. Tegnap is buliba csak úgy ott hagyott egyedül buliba, mert ő elment haverjaival füvezni. Alapból nem éreztem jól magam emiatt. Ami a lényeg mostanában úgy érzem, hogy összeesküdött ellenem az élet. Barátaimat hívom valahova azt mondják mindig, hogy most nem jó. Tegnap este is az ötleteken járt eszem, hogy hogyan lehetne meghalnom, de nem merem. Nem látom a kiutat.. Teljesen letört vagyok és semmi életkedvem. Örülnék, ha valaki tudna segíteni.
2011. nov. 20. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
megoldás a fogyókúra és a pszichológus
2011. nov. 20. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kamaszkor. Sportolj valamit, attól jobban fogod érezni magad, és ha még fogyni is sikerül, az maga lesz a csúcs. Keress új barátokat, ha valaki azért nem szeret, mert duci vagy, azzal ne foglakozz.

Hajrá, csak elkezdeni nehéz!

2011. nov. 20. 15:33
 3/5 anonim válasza:

Velem is volt ilyen , de a végén minden helyreállt.

Olvasgasd ezt: [link]

Kezdj el fogyózni , ha úgyérzed , hogy a külsődet nem fogadják el. Gondokodj Pozitívan.. Nyugodja meg miden helyre fog állni :D Én is elkezdtem pozitívan gondolkodni és lett barátom meg a haverokkal is jóba vagyok :D (15/L)

2011. nov. 20. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz korszakon mész most keresztül, de hidd el nem te éled át ezt egyedül. Az öngyilkosságot verd ki a fejedből, mert hatalmas baromság!

Minden embernek célja van ezen a Földön. Kinek ilyen, kinek olyan, de az öngyilkosság semmiképpen nem lehet célod, mert egyáltalán nincs értelme.

Ezer dolog van az életben, amiért érdemes élni. Attól, mert 16 évesen csalódások érnek, attól még nem kell eldobnod magadtól a legértékesebb, legdrágább kincsedet, az életedet.

Egyszer majd, amikor nem is várod meg fogsz ismerkedni valakivel, akinek tetszeni fogsz és neked is Ő.

Lehet gyermeketek, akinek az évek alatt össze szedett tudásotokat átadhatjátok.

A párját pedig minden ember megtalálja csak az ifjú kori években 14-24-ig sokan azt hiszik, hogy nekik sosem lesz barátjuk, barátnőjük.

De nem így van!

Az, hogy meg duci vagy kit érdekel? Sok fiúnak ez jön be. Nekem is és meg kell mondanom baromira nem zavar, hogy nem egy fogpiszkálót ölelgetek. :)

Fel a fejjel és 16 évesen ne ilyen butaságokon törd a fejed, hanem mondjuk, hogy megtaláld az amit igazán szeretsz és csináld azt. Ki tudja, talán lesz egy fiú, akinek ugyanaz a hobbija, mint neked és összeakadtok... :)

2011. nov. 20. 15:36
 5/5 Virág6 ***** válasza:
Keress olyan barátokat,akik nem füveznek.Már eleve nem jó társaságban vagy.Ők nem érdemelnek meg téged.Szerinted mit gondolnának a szüleid ha meghalnál?Teljesen kikészűlnek majd.Ártani akarsz nekik?
2011. nov. 20. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!