Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ijesztő. Mi van velem?

Ijesztő. Mi van velem?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdődött ez a furcsa dolog... A periférikus látásomból ilyen sötét alakokat látok. Olyan árnyékszerű fekete foltokat. Tudom, nagyon hülyén hangzik, de iszonyatosan meg szoktam ijedni, amikor odanézek és nincs ott semmi! Soha. Semmi.

Hallucinálnék? Vagy mi? Mitől?://

2011. nov. 12. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez engem is érdekel, mert néha én is látok oldalról egy elsuhanó sötét árnyat, odanézek és nincs ott senki, tényleg ijesztő.
2011. nov. 12. 15:15
 2/7 Mr23 ***** válasza:
nem hallucinálsz. szerintem vagy kiszárad a szemed vagy vagy elfárad stb... ha nagyon érdekel akkor kérdezz meg egy szemészt.
2011. nov. 12. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy nem vagy elég kipihent és attól látsz ilyesmiket.
2011. nov. 12. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy néztek a szemetekkel, hogy arra koncentráltok, és tegyük fel jobbra, majd balra mozgatjátok, akkor lehet látni ilyen "elsuhanó" alakzatokat. Ez a szemet síkossá tevő anyag. Próbáld ki ha meglátod, és becsukod a szemed, akkor már nem-, vagy más formát látsz majd. Ha egyre gondolunk.
2011. nov. 12. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
A perifériás látás különösen kiélezett a mozgás észlelésére, ezért nagyon gyakran lát ott mozgást, ahol nincs. (Gondolj az őserdőre, ahol bármelyik bokorban lehet egy ragadozó. Ha nem veszed észre még mindig rosszabb, mintha időnként rémeket látsz.)
2011. nov. 12. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Szemprobléma?
2011. nov. 16. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:

"A periférikus látásomból ilyen sötét alakokat látok. Olyan árnyékszerű fekete foltokat."

Szemészeti kivizsgálás szükséges minél előbb.

2011. nov. 19. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!