Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet elfogadni magad...

Hogy lehet elfogadni magad így? Hogy lesz így párom?

Figyelt kérdés

Heges a bőröm egy ritka és gyógyíthatatlan betegség miatt. Nem bírom elfogadni, undorító! És sajnos a többi ember is így gondolja.

20/L

2013. nov. 14. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Az kisugárzik,hogy te nem fogadod el magad..
2013. nov. 14. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem fogadod el saját magad addig más sem fog. Ezt vhogy megérzik az emberek. Tudom, hogy nehéz, de muszáj, ha másképp nem tudsz magadon segíteni. Ne is álmodj arról, hogy a férfiak elfogadjanak így, ha saját magaddal szembe fordulsz. Ezt fogod kisugározni, és senki nem fog észrevenni. HA elfogadod és azt sugárzod hogy az élet így is szép és megy, jönni fog valaki aki nem a hegeket látja rajtad először, hanem vmi egészen mást. Javaslat még, hogy pl sminkeld magad picit, egy kis alapozó, kihangsúlyozott szem, száj és máris kevésbé szembeötlő
2013. nov. 14. 19:58
 3/7 A kérdező kommentje:

A hátamon vannak a hegek, így a hétköznapokat úgy érinti h pl nem vehetek fel olyan ruhát amiből kilátszik a vállam, hátam.

Hogy lehet elfogadni magad? Nektek, hogy sikerül(t)?

2013. nov. 14. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az arcoddal nincs gond, akkor nem lehet akkora probléma, mindenkinek van rejtegetni valója. Ha olyan lenne az arcod is, elismerném hogy nem vagy egyszerű helyzetben, de nem olyan. Nekem is vannak bőrhibáim, én sem mutogatom, de megtanultam vele élni. Összejöttem a párommal, neki őszintén elmondtam, hogy ez engem rettenetesen zavar, nem szeretném ha ő látná vagy nézegetné őket. Azt mondta nem zavarja, ezek hozzám tartoznak és ő engem szeret, azt ami vagyok és nem azt amilyen külsőleg vagyok. Ettől függetlenül próbálom előtte takarni, mert én is küzdök a démonjaimmal.Próbálkozz. Nem indulsz semmiféle hátránnyal, ha rögtön nem látható az apró testi hiba. Amire eljuttok odáig, hogy ez kiderüljön, addigra ha komolyan gondolja a másik fél, nem fogja érdekelni. Mint ahogy belegondolsz valószínű téged sem érdekelne, ha kiderülne, hogy neki is hasonló problémája van.Fel a fejjel, sugározd azt, hogy szép vagy, okos vagy és menni fog
2013. nov. 14. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem csak a hátam heges, hanem máshol is több helyen.

Régebben voltak önértékelési problémáim, és nem mondom, hogy soha nem tér vissza a hangulat olykor, hogy egy selejtnek érzem magam, főleg talán nőként nehezebb dolog ez, mert a férfiak igenis a bababőrért vannak oda.

Persze lehet jönni azzal, hogy aki szeret az így fogad el stb. Ez rendben is van. De ahhoz előbb meg kell ismerkedni, és igenis a szebb lányok előbb keltik fel az ember érdeklődését.

Idővel az ember lánya elfogadja, és belenyugszik, hogy egyszerűen aki szebb, annak több figyelem, udvariasság, mosoly, kedvesség jár.

De. Ez csak eleinte van így. Ha valakit megfogsz, akkor annak tényleg mindegy lesz. De ahhoz, hogy megfogd olyan lehetőségre van szükség, hogy mondjuk huzamosabb ideig vagytok egy helyen pl.

De ha tényleg a hátadon van csak heg, akkor én nem aggódnék.

Én akkor fordultam át, amikor végleg elértem a minusz határt, és akkor azt mondtam, ha úgyse teszem egynek sem, akkor úgyis mindegy, legalább szédítgetem őket, flörtölök, úgysincs tétje, nem érdekelt ha hülyének néztek.

A vicc, hogy van akinél ez bejött. Annyira laza lettem, és magabiztos, hogy egyáltalán nem aggódom azóta, hogy hogy nézek ki. Humorral nagyon sok mindent megoldottam már.

Szóval lehet neked is erre a pontra van szükséged.

2013. nov. 15. 12:24
 6/7 RhisiartK ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szóló(k)hoz. Nekem is eljött egy olyan pillanat, mikor azt mondtam, nem érdekel mit mondanak mások. Voltam egy integrált táborban és az is sokban segített, hogy eljussak ide. És ezután csak úgy jön a magabiztosság a hétköznapokban, amit mások is észrevesznek majd.
2013. nov. 15. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

megvárom míg eljutok arra a szintre, hogy nincs lejjebb és akkor én is olyan lehetek, mint ti:)

2013. nov. 15. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!