Hogy lehet elfogadni magad így? Hogy lesz így párom?
Heges a bőröm egy ritka és gyógyíthatatlan betegség miatt. Nem bírom elfogadni, undorító! És sajnos a többi ember is így gondolja.
20/L
A hátamon vannak a hegek, így a hétköznapokat úgy érinti h pl nem vehetek fel olyan ruhát amiből kilátszik a vállam, hátam.
Hogy lehet elfogadni magad? Nektek, hogy sikerül(t)?
Nekem nem csak a hátam heges, hanem máshol is több helyen.
Régebben voltak önértékelési problémáim, és nem mondom, hogy soha nem tér vissza a hangulat olykor, hogy egy selejtnek érzem magam, főleg talán nőként nehezebb dolog ez, mert a férfiak igenis a bababőrért vannak oda.
Persze lehet jönni azzal, hogy aki szeret az így fogad el stb. Ez rendben is van. De ahhoz előbb meg kell ismerkedni, és igenis a szebb lányok előbb keltik fel az ember érdeklődését.
Idővel az ember lánya elfogadja, és belenyugszik, hogy egyszerűen aki szebb, annak több figyelem, udvariasság, mosoly, kedvesség jár.
De. Ez csak eleinte van így. Ha valakit megfogsz, akkor annak tényleg mindegy lesz. De ahhoz, hogy megfogd olyan lehetőségre van szükség, hogy mondjuk huzamosabb ideig vagytok egy helyen pl.
De ha tényleg a hátadon van csak heg, akkor én nem aggódnék.
Én akkor fordultam át, amikor végleg elértem a minusz határt, és akkor azt mondtam, ha úgyse teszem egynek sem, akkor úgyis mindegy, legalább szédítgetem őket, flörtölök, úgysincs tétje, nem érdekelt ha hülyének néztek.
A vicc, hogy van akinél ez bejött. Annyira laza lettem, és magabiztos, hogy egyáltalán nem aggódom azóta, hogy hogy nézek ki. Humorral nagyon sok mindent megoldottam már.
Szóval lehet neked is erre a pontra van szükséged.
Köszönöm!:)
megvárom míg eljutok arra a szintre, hogy nincs lejjebb és akkor én is olyan lehetek, mint ti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!