Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek hogy tudnék?

Szerintetek hogy tudnék?

Figyelt kérdés
Nem vagyok képes ellazulni.! Már többször próbáltam és még mindig nem jutottam el addig, h kikapcsoljon az agyam.! Lécci segítsetek, hogy milyen körülmények között, mivel ,meddig és hogyan próbáljam meg! Hiszek benne, és nagyon szeretném!
2009. nov. 16. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, próbáld meg amikor egyedül vagy. Feküdj le, vagy ülj le kényelmesen, tedd fel a lábad, kapcsolj ki minden zavaró tényezőt (tv, rádió, gép stb) és mintha el akarnál aludni..esetleg egy nyugtató zene is segíthet, gyertyák, füstölő stb. Vagy kádban :) próbáld ki a habfürdőket, fürdősókat és egyszerűen dőlj hátra, zárj ki mindent és koncentrálj ;)
2009. nov. 16. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, én sem tudok, állandóan pörög az agyam, feszkós vagyok, ideges, mert nincs munkám, nem vesznek fel, hiába, és folyton pörgetem magam a pénzen, főleg hogy itt a karácsony, tartozásunk van, és komolyan, ha tudnám, kikapcsolnám az agyam!

Mondja meg valaki, tényleg, hogyan kell ellazulni!?

2009. nov. 16. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Jóga, agykontroll, relaxáció, ilyesmikkel érdemes próbálkozni.
2009. nov. 16. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már mindent megpróbáltam, kikapcsoltam mindent, betettem egy relaxációs zenét, és csak arra koncentráltam. Olyan szokott lenni, hogy ha nagyon belemerülök akkor olyan, mintha látnék ilyen röpködő izéket, csak körbe körbe mennek, meg sokszor kiráz a hideg. De mostanában nem megy még ez sem, pedig olyan jó lenne alfába eljutni..
2009. nov. 17. 16:34
 5/5 anonim válasza:
Ez vicces volt (az első hozzászólás) mindent leírtál ami jó aztánmeg KONCENTRÁLJ!!!!!!!XD Nemkell koncentrálni csak kiiktatni az agyadból mindent és ellazulni,persze 4 ismeretlenes harmadfokú paraméteres egyenletrendszereket is meglehet oldani feszültséglevezetésképp...
2010. jan. 9. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!