Mi lehet a "probléma" ha valaki a saját arcképét tesz ki háttérképnek a monitorjára?
Figyelt kérdés
Azonkívül hogy nagyképű, mi lehet a baja? Mármint valami lelki probléma utalhat az ilyesmire, szerintem.2009. nov. 16. 15:55
1/7 anonim válasza:
Miva'? Miért probléma ha valaki a saját arcképét rakja ki? Miért nagyképű? Te jó ég. Mik vannak... (:
2/7 anonim válasza:
egoista
vagy a monitort használja tükörnek xd
3/7 anonim válasza:
nagyképü? Nagy monitor esetén mindenképpen :D
4/7 anonim válasza:
Sajnos el kell árulnom, hogy te vagy a beteg, nem ő. Az illetőnek valószínűleg csak egészséges éntudata van és szereti, elfogadja magát. Attól még hogy te ezt nem érted meg ne háborodj fel rajta. Ő normális, te nem.
5/7 anonim válasza:
Én is kiteszem olykor a saját fotóm. Hogy miért? Néha olyan depressziós vagyok, vagy bánt valami.. és akkor kiteszek egy olyan képet, ahol vidám vagyok. Amikor ránézek, arra gondolok, hogy semmi baj, leszek még én ilyen vidám.. meg hasonló dolgokra..
6/7 anonim válasza:
Se neked,se neki nincs lelki problémája.Basszus,már minden mögött vmi lelkibetegséget kell feltételezni??:S Én néha megiszok egy pohár tejet,és aztán még egy fél pohárral,akkor vajon most skizofrén vagyok?!:D
7/7 anonim válasza:
Utolsónak nagyon is igaza van. Viszont azzal nem értek egyet, hogy a kérdező teljesen normális. Ugyan is aki annyira mániákus hogy mindenkiben minden kis sz@rért valami lelki problémát lát, általában abban van a hiba, szóval az az egyén a stikkes. Nem kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!