Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valakinek idegosszeroppanasa van?

Figyelt kérdés
mik a tunetek?vagy mi tortenik olyankor?van itt valaki olyan, akinek mar volt?
2009. nov. 16. 04:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz tünetei vannak:remegés,sírógörcs,szédülés,hányinger,nincs erő az emberben....mi történt?
2009. nov. 16. 06:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem már volt,nem bírtam még a boltba sem menni,felkelni alig,vitaminokat szedtem:b vitamin komplex,magneb6,és nyugtatót írt fel az orvos,rivotrilt.
2009. nov. 16. 06:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már, többször is. 14 éves vagyok...
2009. nov. 16. 06:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló.És hajlamos is vagyok rá, ilyenkor vitamin injekció és nyugtató, ami nekem hatásos. 25/L

Általában sírógörcs, eseteleg erős félelem érzet, remegés, nyugtalanság, nem tudsz aludni,idegesség stb.van, hogy szédülés, gyengeség is van közben.

2009. nov. 16. 06:55
 5/11 anonim ***** válasza:
2009. nov. 16. 08:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy eleve gyenge idegrendszeru 23 eves lany vagyok.kezelhetetlen kamasz voltam, 16 evesen, begyogyszerezes, csavargas, drogozas,pia ezerrel...18 evesen pszichiatriai kezelesek, azt mondtak, manias depressziom van, meg borderline-szemelyisegzavar...mostmar kicsit nyugodtabb vagyok, de az eletem most is nagyon durvan stresszes.Egy eve volt az elso borzaszto panikrohamom, azota szinte folyamatosan szorongok, sirogorcseim vannak, es ugy erzem, hogy megfeneklett az eletem.attol parazok, hogyha eg

lkezdek szedni gyogyszereket, akkor meg majd raszokok...vagyis mindenki ezt mondja, h ne szedjek semmit!hanem h valtoztassak eletmodot, szedjem ossze magam, stb.es en probalom is, de vhol azt olvastam, h a depresszio pont errol szol, h a beteg nem kepes osszeszedni magat. most akkor mi legyen szerintetek?

2009. nov. 16. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Van olyan szintje a depressziónak, amikor nem lehet megúszni a gyógyszeres kezelést. Persze az a legjobb, ha ezt pszichoterápiával kombinálják, mert ha az használ valamit, akkor egy idő után szép lassan le lehet állni a gyógyszerekkel. Egyébként vannak olyanok, amik nem okoznak függőséget akkor sem, ha hajlamos vagy rá. Csak tudnia kell az orvosnak hogy voltak már gyógyszer-problémáid.
2009. nov. 16. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Járj el sportolni, az is segít a streszt levezetni.Amúgy valszeg egy ideig kell szedned a gyógyszert, de max csak csökkentett adagokban.Olvas pozitív energiás könyveket.
2009. nov. 17. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem volt idegösszeomlásom. Én is azt hittem, hogy bírom gyógyszerek nélkül, pedig olyan durva pánik rohamaim voltak, hogy .. hagyjuk is. Aztán feladták az idegeim. Hogy mik voltak a tünetek? fúh. Fel sem tudtam kelni, jó pár napig tolókocsival vittek. Hol elaludtam egy mondatk közepén, hogy extrémen pörögtem, hogy meg sem áltak a végtagjaim az ágyban. Koncentrálni egyáltalán nem ment, sem olvasni, sem beszélgetni de még tv-t nézni sem tudtam. Izomrángásaim voltak (önkéntelenül bólogattam egyfolytában). Hát...sorolhatnám még, de rémálom volt.

Viszont igen, a gyógyszereket azóta sem tudtam letenni, és meg sem gyógyultam tőlük. Szóval tanácsot adni nehéz. De néha egy xanax kevesebbet árt, mint hogy idáig eljuss...

2009. nov. 17. 09:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Most lehet, hogy hulyenek fogtok nezni, de neha attol parazok, hogy mi van, ha teljesen megorulok vagy ilyesmi?Odaig azert nehez eljutni, ugye?
2009. nov. 18. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!