Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Újrakezdtem a vagdosást,...

Újrakezdtem a vagdosást, teljesen kilátástalan az életem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves koromban kezdtem vagdosni magam, 16,5 éves koromig csináltam, majd abbahagytam. Viszont mostanában rengeteg feszültség ér, hatalmas családi problémáim vannak. Múlt hét óta 2× megvagdostam magam, mélyen és sokat, igaz, a combomon, hogy ne legyen feltűnő. Pszichiáterhez is járok, kaptam nyugtatót meg antidepresszánst, de nem segít...

Mit tegyek?

18/l

2013. nov. 4. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, én nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a "beszélj orvossal, ő pedig majd teletöm gyógyszerrel" duma elég iszonyatosan hangzik. Ha valakinek baja van, akkor nem gyógyszer kell, nem kábító drog kell, nem vagdosni kell, nem idegenekkel beszélgetni kell, hanem MEGOLDANI a helyzetet. Ha nem lehet megoldani, akkor meg kár rajta görcsölni. Vagy az őszinteség és megoldáskeresés csak nekem jön be mindig?
2013. nov. 5. 14:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, kis koromban történt egy olyan trauma, ami elindított egy lavinát, ami miatt a probléma csak fokozódik. A nagymamámon kívül mindenki meg szeretné oldani ezeket a gondokat, de ő nem partner, amint szóba kerülnek a dolgok, terel, hárít. Beszéltünk vele szépn, csúnyán, megértően, kiabálva, kétségbe esve, de semmi nem hoz megoldást. A költözés egyáltalán nem megoldható. Minden lehetőséget átrágtunk, de egyiktől sem lenne sokkal jobb, mivel a nagymamám folyton keresztbe tesz/tenne nekünk.
2013. nov. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!