Mit tegyek, ha ilyen kilátástalan az életem?
Figyelt kérdés
Nincs semmi önbizalmam, nincsenek barátaim. Ha ismerkedhetnék is valakivel, mindig alsóbbrendűnek érzem magam, alig merek megszólalni. Folyamatosan a múlton rágódok, ugyebár új dolgok nem nagyon történnek velem. A múltban viszont szörnyű dolgokat csináltam, amik minden egyes nap eszembejutnak és bűntudatom van. Nincsenek céljaim, nincs hobbim, pedig szeretnék belekezdeni valamibe, de fogalmam sincs, mi érdekel. Mindig itthon ülök a gép előtt, pedig jó lenne, ha valakivel el tudnék menni erre-arra. A suli is nagyon nyomaszt, folyamatosan szorongok minden miatt.2013. máj. 12. 23:09
2/2 anonim válasza:
Én ugyanaz vagyok mint te. Lány vagy fiú.? Én fiú vagyok. nekem sincs hobbim sokmindent szeretnék csinálni de én sem tudom hogy igazán mi érdekelne. Meghát a pénzhiány is közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!