Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni. Miert...

Öngyilkos akarok lenni. Miert latom igy? Hogy lehetne rajtam segíteni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnek elni tobbe, nem latom ertelmet. Nem vagyok boldog, es nem is tudom mitol lennek az, mar nincsen semmi amitol az lehetnek. Az emberek hazudnak, becsapnak, kihasznaljak a masikat. Ugy erzem senkiben sem bizhatok es nincs senki aki meghallgatna. Nem akarom megtudni mi lesz belolem, nem akarok azert elni h dolgozzak es eltartsam a csaladom, mert nem akarok csaladot igy, nincs is olyan amit szivesen csinalnek. Errol szolna az elet? Tanulj h legyen beloled valami majd halálodig dolgozz. Egy embert szeretnek az eletemben(aki nem csal meg, őszinte es raadasul teljes szívéből szeret), de nem bizok senkiben. Nem elnek tul meg egy csalodast, nem akarok felni es csalodni. Van meg olyan ember aki nem akar rosszat a masiknak? En nem nem akarom megtudni h mi lesz belolem, csak úgy itthagynek mindent,eltunnek...örökre. Tudom, hogy azt mondjak lesz jobb, csak ne adjam fel. De rossz dolog mindig torténik es ami masnak aprosag az nekem óriasi fajdalom. Nem tudom az ilyeneken tultenni magam, mindig ott lesz, es nem tudom elfelejteni. Es így nem akarom ezt, nem akarok tobb fajdalmat erezni. Most kiszalnek belole, csak tul gyava vagyok. Egyszerun csak azt akarnam h este mikor elalszok, sose keljek fel tobbet. DE EZT TESZI VELEM A FAJDALOM, ES MASOK AKIK CSAK UGY BELEGAZOLNAK MASOK LELKEBE, MIT SEM TORODVE VELE. Most johettek nekem h milyen kis gyenge, gyava nyuszi vagyok es 15eves fejjel milyen hulyesegeket hordok itt össze, de en igy gondolom Attol hogy maskepp latom meg nem kell elitelni. örömmel felvennem vkivel a kapcsolatot aki tud, vagy esetleg szeretne segiteni.

2013. nov. 3. 11:52
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia, én is ilyen állapotban vagyok, ha még aktuális akkor szívesen írhatsz privátban
2014. febr. 11. 19:43
 12/13 anonim válasza:
Én is ugyanilyen vagyok mert ha bevágod, hogy öngyilkos akarsz lenni az az első, hogy ezt mondják neked: menj el orvoshoz! hát ne menj el orvoshoz mert szart sem ér az egész azt mondják neked kb. egy egész hónapig, hogy hülye vagy szedjél gyógyszert azt minden jobb lesz hát nem. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele de én az öngyilkosságot választanám de én se merem megtenni...
2014. febr. 18. 11:08
 13/13 anonim válasza:
Sajnos ismeros a dolog...
2016. júl. 4. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!