Öngyilkos akarok lenni. Miert latom igy? Hogy lehetne rajtam segíteni?
Szia! Én szeretnék segíteni és írhatsz privátba, ha gondolod. Nem mondom, hogy tévedsz mindenben, de azt se, hogy igazad van mindenben. Vagyis szerintem a többségről bezsélsz és nem mindenkiről. Ha nem is írsz, azt érdemes megjegyezni, hogy az igazság olyan, mint egy szobor: egyetlen nézőpontból sosem láthatod a teljes valóját.
A kérdésekre azért röviden válaszolva.
"Miert latom igy?" Rossz példákkal találkoztál szerintem. Túl sokkal is.
"Hogy lehetne rajtam segíteni?" Ha te is akarsz változtatni a jelenlegi helyzeten, akkor szerintem beszélgetéssel lehet. Akár pszichológussal, akár baráttal, akár családtaggal, vagy mással aki kicsit nyitottabb és megértőbb. És meg tudja mutatni a többi részét is a világnak, embereknek.
"Errol szolna az elet?" Nem. Az élet az álmok eléréséről szól szerintem. Illetve még arról, hogy helyesen élj. Ehhez általában pénz kell, csak néhányan ördögi körbe kerülnek és csak dolgoznak, dolgoznak...
"Van meg olyan ember aki nem akar rosszat a masiknak?" Van. Én ismerek is pár ilyen jó embert.
Az élet nehéz. Sajnos így van. De az élet sokszor szép, még akkor is ha ezt most elképzelhetetlennek gondolod. Igen, talán mókuskerék. Én is ezt gondolom. De úgy érzem, hogy kötelességünk csinálni. Miért? Mert Isten szeret Téged,annak ellenére,hogy az élet sokszor fájdalmat okozott! Ha nem hiszel Benne,attól még Ő van és szeret! És biztos,hogy sok ember fog még Téged szeretni és szeret most is!
én is kiüresedettnek érzem az életet, de olvasom Nick Vujicic könyvét és most már másképp látom. Ő egy kéz és lábak nélkül született ember, aki öngyilkos akart lenni. Meggondolta magát, nem lett öngyilkos és most hálás érte! Felesége, gyermeke van és emberek millióinak tart előadásokat.
Hidd el, ha kitartasz annak ellenére, hogy nem akarsz, nincs erőd és nem látod értelmét, jönni fog fény!:-) Higgy nekem! Ha visszanézel később, örülni fogsz,hogy nem adtad föl! Talán szorongasz a jövő miatt,de ne feledd: "Ne félj, mert én Veled vagyok,ne csüggedj,mert én vagyok Istened, megerősítlek,meg is segítlek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!