Elfojtott agresszió kezelése?
Már egy jó ideje együtt vagyok a barátommal akit nagyon szeretek ezért szeretnék rajta segíteni.
Tőle rendesebb, jószívűbb, talpraesett srácot nem igazán ismerek. Ezért is ijesztő mikor valami kis vita van vagy bármi teljesen bepánikol. Sajnos az ő életébeb is vannak gondok. De ő a problémákat nem megoldani akarja hanem 'eltussolni'. és féltem. mert néha agresszív tud lenne. nem az h bántana csak látom h összeomlik. annyi harag, düh halmozódott fel benne.
nem akarom orvoshoz küldeni, nem engedném h begyógyszerezzék. egyik ismerősöm rengeteg antidepresszánst kapott és teljesen tönkretette az életét...
sokat beszélgetek a barátommal, türelmes vagyok vele. hogyan segíthetnék kezelni ezt az elfojtott düht?
Vhogy ra kene venni,hogy sportoljon (ha meg nem teszi ezt)
Box, harcmuveszetek, esetleg tenisz ilyesmik nagyon jo lennenek neki levezetni az osszegyulott duhet.
De ez csak tuneti kezeles, az igazi ok az mas.
Beszelgess vele sokat, probald ravenni, hogy elmondja a problemakat.
Aztan arra is ra kene jonni, hogy a harag amit erez az jogos vagy jogtalan.
Sokszor sok ember feleslegesen duhos, es ez halmozodik benne.
Van egy konyv ami segit megerteni, mikor "lehet" jogosan duhos valaki, es mikor feleslegesen duhos..
ha erdekel olvassatok el ketten..
Gary Chapman: A szeretet másik arca - a harag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!