Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagy baj van a lány tesómmal?

Nagy baj van a lány tesómmal?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy tegnap suli után voltunk kint a Tescóban haza mentünk anyához akivel kimentünk a temetőbe , itt se volt semmi baja a tesómnak az a szokása , hogy mindig ő szalad ki az autóhoz elsőnek ez már kb 5 éves kora óta igy van ő most 13 éves ott volt egy csávo akivel beszélgetett odamentünk és mondam a csávónak hogy mit beszéllt a tesómmal azt mondta hogy megkérdezte ,hogy hova akar menni , ezzel le is rendeztük de onnantól kezdve fura lett a tesóm hazáig elég csendes volt és amikor hazaértünk bement a szobájába és iszonyatosan elkezdett sikitani és sirni pedig nem siros azt monda hogy a szekrényre felakasztotta egy bácsi magát anyuval felmentünk de nem volt a szekrényre felakasztva senki , mi lehet vele ? az az ember a temetőnél bedrogozta ? vagy arra is gondoltunk anyuval hogy lehet hogy elhipnotizállta szoval nem tudjuk , most hétvégén hova vigyük a korházba ? vagy hova ? de nem akar a szobájába menni és nagyon fél néha a sirás rájön , bocsánat a hibákért de nagyon féltem
2013. okt. 26. 14:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én sem a kórházba vinném rögtön, hanem a gyerekorvoshoz, aki már ismeri.
2013. okt. 26. 16:51
 22/30 A kérdező kommentje:
az órást én is furcsálltam mert miért mutogatná tényleg valaki az óráját , lehet hogy valami pedofil mocsok , azt mondta a pszichologus , hogy valami sokk érhette amitől elő jött ez de nem emlékszik ilyenre vagy nem akarja elmondani , most is lát ilyen hülyeségeket de már nem olyan súlyosan azt mondta a doki hogyha mégegyszer rájön ilyen roham akkor mindenképp gyogyszer kell , szerintetek lehetett attól ,hogy az a tag a temetőnél beszélt vele vagy adott neki valamit ?
2013. okt. 26. 17:26
 23/30 anonim ***** válasza:

Honnan tudnánk mi azt, hogy mitől lett ez neki??? neked a tesód, te láttad, te beszéltél vele, mi max. csak tippelünk. Mit mond a húgod? Ő a kulcs itt! Csak ő tudhatja mit mondott, mit csinált vele az ismeretlen, ha egyáltalán csinált valamit.

Nem lehet, hogy a tesód kezd "nagylány" lenni, kezd udvaroltatni, vagy elcsavarták a fejét, de kitudja, vagy rájátszik a dolgokra, vagy lehet az ismeretlen, nem is ismeretlen ....

Ha eddig nem volt ilyen, akkor az ismeretlen körül kell gondolkodni, keresgélni .... Ki volt? Mit akart? Most látta először?

2013. okt. 26. 18:27
 24/30 anonim ***** válasza:
Ha adott neki valamit, akkor annak a tünete nem csak a szobájában jön elő. Mikor veletek van normális?
2013. okt. 26. 18:28
 25/30 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint már elvittétek orvoshoz. Tényleg ijesztő, ami vele történik... Biztos, hogy igazat mondott a húgod, és semmiféle drogot nem vett be? Korábban teljesen normális volt? Mert ha ez tényleg valami betegség, az nem alakul ki csak úgy egyik napról a másikra... vagy mégis?
2013. okt. 26. 19:02
 26/30 anonim ***** válasza:

13 éves.

A skizofrénia pontosan ebben a korban szokott először tüneteket produkálni. Erre céloztam a súlyos betegséggel.

De nem ismerjük a húgodat, sem az ismeretlent, akivel beszélt. Nem tudhatjuk. Ha orvos látta, az jó. Nagyon figyeljetek és vigyázzatok rá, lehet hogy semmi komoly.

A bunkók és a szellemekben hívők pedig legyenek szívesek máshol éljék ki magukat.

2013. okt. 26. 19:11
 27/30 anonim ***** válasza:
Egy fászt skizofrénia! Itt sokkal egyszerűbb a megoldás
2013. okt. 26. 19:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Hogy van a húgod?
2013. okt. 27. 14:45
 29/30 A kérdező kommentje:

jól van , köszönöm a SEGÍTŐ válaszokat ,

A kérdést ezennel felfüggesztem !

2013. okt. 27. 18:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért írhatnál valamit, hogy mégis mi volt. Gondolom már kiderült eddig ....
2013. okt. 28. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!