Nagy baj van a lány tesómmal?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy tegnap suli után voltunk kint a Tescóban haza mentünk anyához akivel kimentünk a temetőbe , itt se volt semmi baja a tesómnak az a szokása , hogy mindig ő szalad ki az autóhoz elsőnek ez már kb 5 éves kora óta igy van ő most 13 éves ott volt egy csávo akivel beszélgetett odamentünk és mondam a csávónak hogy mit beszéllt a tesómmal azt mondta hogy megkérdezte ,hogy hova akar menni , ezzel le is rendeztük de onnantól kezdve fura lett a tesóm hazáig elég csendes volt és amikor hazaértünk bement a szobájába és iszonyatosan elkezdett sikitani és sirni pedig nem siros azt monda hogy a szekrényre felakasztotta egy bácsi magát anyuval felmentünk de nem volt a szekrényre felakasztva senki , mi lehet vele ? az az ember a temetőnél bedrogozta ? vagy arra is gondoltunk anyuval hogy lehet hogy elhipnotizállta szoval nem tudjuk , most hétvégén hova vigyük a korházba ? vagy hova ? de nem akar a szobájába menni és nagyon fél néha a sirás rájön , bocsánat a hibákért de nagyon féltem2013. okt. 26. 14:45
11/30 anonim válasza:
Persze! Hipnózis! Azért az nem egészen így működik. Ne fantáziálgassatok már ilyen hülyeségeket!
A húgod lehet, megijedt valamitől, akár a srác mondott neki valamit, akár valami teljesen másról van szó. Ha nem lesz jobban, nem nyugszik meg, akkor vigyétek orvoshoz.
12/30 anonim válasza:
Aki ilyet csinál az bizony nem 100-as.
13/30 A kérdező kommentje:
inkább most bevisszük és lessz ami lessz
2013. okt. 26. 15:29
14/30 anonim válasza:
Ha már ott vagytok akkor nem ártana téged is megvizsgálni.
15/30 A kérdező kommentje:
miért ?
2013. okt. 26. 15:39
16/30 anonim válasza:
Mindenképpen vigyétek el orvoshoz. Ha minden előzmény nélkül jött elő, az furcsa, de nagyon súlyos betegség jele is lehet.
17/30 A kérdező kommentje:
milyen betegség ?
2013. okt. 26. 16:01
18/30 anonim válasza:
olyan van ám hogy vannak szellemek, és olyan is van hogy valaki látja öket. nem azt mondom hogy biztos ez van, de azért mint opció ne zárjátok ki. sztem kérdezd meg mióta látja volt e már ilyen vagy hasonló, s kérdeztesd meg vele hogy mi akar... ilyesmi...
19/30 anonim válasza:
lehet temetöteben a szellem örült hogy végre látja valaki... namondjuk azt sem értem minek mutogatná valaki az óráját...
20/30 anonim válasza:
Ez az egész sztori elég furcsa tényleg... MOndjuk én nem rögtön kórházba vinném a húgodat és nem szabadítanám rá a pszichiátereket, hanem pszichológushoz...
Ezekkel a szemetekkel meg, akik itt élik ki magukat, ne is foglalkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!