Mit jelent, ha úgymond " intim álmom " volt az unoka tesómmal aki lány, de én is lány vagyok?
Szóval tegnap olyan furcsa álmom volt, még most sem tudom elfelejteni, mert nagyon bennem maradt. Én is lány vagyok és azt álmodtam hogy az unoka nővéremmel szexeltünk...
Ja igen és ha még valaki azt mondaná nem vagyok lezbi sem biszex.
Megtudnátok mondani, hogy mit jelent ez a különös álom?:S
Idézet tőlem:
"Mikor alszol az ellenőrzés,az öntudat ki van kapcsolva ezért semmi sem akadályozza a szabad áramlást.Ezért van az hogy miután felébredünk sokan azt monják,hogy össze álmodtak minden hülyeséget.A morál is a tudat része,tehát az álmoknak nincs erkölcsi érzékük.Ezért olyan álmaid is lehetnek,amiből ha felébredtél szégyenled hogy "megtörtént" veled."
Természetesen nem vagy leszbi.A tudatalattinak nincsenek gátlásai,csak megragadta azt az embert,aki érzelmileg közel áll hozzád.Tudod mire lenne szükséged?Egy kiadós d.....a.
Lehet, hogy vágyteljesítés. Nem biztos, hogy pont azzal a személlyel akarsz intim kapcsolatba kerülni, de nekem is volt már olyan, hogy ilyesmit álmodtam. Pl az is lehet, hogy egy egyszerű vágyteljesítő álom, és a személy, akire sokszor gondoltam aznap, csak pont ebben a formában jelenik meg az álmomban.
Szerintem sem kell ettől megijedned...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!