Amfetamin tartalmú tablettát szedtem egy ideig. Mit lehet most tenni? (bővebben lent)
Két hónapig szedtem ilyen szert, meg előtte más gyógyszereket, de azokat betegség miatt.
Letettem körülbelül egy hónapja. A hiányérzet, agresszió, hangulatingadozások elmaradtak. Viszont bármilyen gyógyszert szedek be, legyen az fájdalomcsillapító, vagy antibiotikum, ugyanazt a hatást idézi elő, mint az amfetamin. Ami lássuk be, elég idegesítő és feltűnő ugyebár.
Ezen hogy lehet segíteni? Esetleg pszichológus tud segíteni?
Elkeserít, mert azt hittem, ha a tablettát leteszem és utána leküzdöm a démonjaimat, csak a rám törő vággyal kell szembe néznem. Elkeserít, hogy pár napja egy egyszerű algoflex bevétele tönkretette a délutánomat és estémet egyaránt. :(
Probalkozz nem bevenni semmilyen gyogyszert most, bird ki nelkuluk.
Lehet, hogy a tudat az ,hogy bevettel vmilyen pirulat okozta a tuneteket.
1 honap az meg semmi, az addikcio meg ott lehet ennyi ido utan is, ha 2-3 honap utan is elojon ez,
akar egy c-vitamin bevetelekor, akkor mindenkepp kene vmi hivatalos segitseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!