Milyen gyógynövényes nyugtató tablettát ajánlatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 13:53
2/10 anonim válasza:
Menj a kínaiakhoz (klinika), nekik van erre jó szerük.
3/10 A kérdező kommentje:
Azért gyógynövényest keresek, mert az nem okoz függőséget.
2012. jan. 23. 20:11
4/10 anonim válasza:
Ha nappalra kell, akkor Valeriána, ha éjjelre, akkor Valeriána Relax.
5/10 anonim válasza:
www.vitamin-abc.hu az idegrendszer témakörben: a Stress Plust ajánlanám. Érdemes kipróbálni!
6/10 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy nem csak nyugtat, de sok minden másra is jó, de ha meglátogatod az oldalt akkor látni fogod.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnéztem az oldalt. Én szedek teljes multivitamint, amiben ezek mind megtalálhatók elég nagy számban, egyedül a macskagyökér nincs benne. :)
2012. jan. 24. 17:41
8/10 anonim válasza:
Nervenpflege jó, de két hónap után tarts legalább egy hónap szünetet.
Persze legjobb lenne a stressztől (vagy annak kiváltó okaitól) megszabadulni, az mindent visz.
9/10 Wanderer201 válasza:
A legjobb a macskagyökér tabletta (tapasztalat), de emellett nagyon jó a citromfű és csalán tea keverék. (szintén tap.)---- citromlét ne tegyél a teába és ha tudod/teheted mézzel édesítsd.
10/10 anonim válasza:
HOVA tablettát tudom ajánlani, "hatóanyaga:45,5 mg szárított komló, 200,2 mg szárított macskagyökér kivonat filmtablettánként" recept nélkül kapható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!