Bevettem 13 nitromin 2,6 mg-os tablettát. Mi bajom lesz tőle?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 16:33
1/10 anonim válasza:
A Molnár Csilla /szépségkirálynő/ annak idején ettől halt meg. Úgy tudom, ő egy dobozzal megevett.
4/10 anonim válasza:
Miért vetted be?Amúgy mi lett,lett valami bajod?vagy kórházba kerültél?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi bajom:(
2012. márc. 5. 16:32
8/10 anonim válasza:
Miért akarsz meghalni?Vagy csak figyelem felhívás a célod?
9/10 A kérdező kommentje:
Mert az egész életem szart se ér. én vagyok mindig a szar. a bátyám a mintagyerek én csak egy selejt. meg a szüleim azt mondják h jobb lett volna ha meg-se születek.
2012. márc. 5. 17:27
10/10 anonim válasza:
És ezért neked kellene meghalnod?Haljanak meg ők.Nehogy már neked legyen bajod miattuk!Ha elégedetlenek veled kerüljenek ki!Hidd el nekem is van mentális betegségem,de mégis azt mondom csodaszép az élet!Ezek szerint még nagyon fiatal vagy,de eljön majd nap amikor elköltözöl otthonról és hidd el azt a napot érdemes megvárni.A legszebb pillanatod lesz.Tapasztalatból mondom : )Fel a fejjel.Ha van kedves szívesen beszélgetek veled.Írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!