Pánikbetegek, hol helyezkedtetek el, mi a munkátok?
Sajnos sehol. Nem tudok utazni, otthon próbálok meg üzletelgetni,mert havi 28.405Ft-ból lehetetlen megélni.
19 éve kezdődött és azóta sem tudtam kijönni belőle, pedig végig orvosok kezeltek, gyógyszereket szedek, de időszakos kis javulásokon kívül nem tudok meggyógyulni.
Második, sajnálom!:( Igazából azért tettem fel a kérdést, mert én is tanácstalan vagyok, és hátha ötletet vagy hitet merítek olyanokból, akiknek sikerült valahol elhelyezkedni, és tudják is csinálni a helyzetük mellett. Szurkolok hogy megtaláld azt ami Neked való!
Első ez komoly? Remélem nem.:D
2. vagyok.
Köszönöm, kedves kérdező!
Te azért ne add fel. A Pánikbetegségnek vannak fokozatai.
A Pánikbetegség nem jár automatikusan agorafóbiával(közlekedési nehézség, vagy képtelenség)és/vagy depresszióval.
Amíg "csak" pánikbeteg voltam, dolgoztam. Orvosi vizsgálatok sokasága, de nem találtak semmit. Akkor még nem volt ennyire sem közismert ez a betegség. Nem ismerték fel a betegséget, így 8 évig kezeletlen voltam, azért tartok most itt.
Ha te még az elején vagy jó eséllyel kezelhető lesz és teljesen meggyógyulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!