Van itt esetleg gyakorlott pszichologus?
Ez annyira tipikus, nem vagyok pszichológus - csupán egy lelkes érdeklődő - de a két kezem is kevés lenne ahhoz, hogy megszámoljam, hány ilyen esetről hallottam már. Hiába kezeli a társadalom a füvet borzasztó lazán, tény és való, hogy mérhetetlen károkat, személyiségtorzulások tud előidézni, csak van aki szerencsés, és megússza a rizikót.
"Nem hiszem, h fuggo lettem volna hiszen egyaltalan nem okozott nehezseget abbahagyni, de persze az igaz, h sokszor gondoltam ra de jo lenne betepni es ugy nezni egy jo filmet."
Pedig függő voltál, ezt a mondatod második felében te magad is beismered, és erre mutat a tény is, hogy visszaszoktál.
Ha nem szívsz, normális a közérzeted? Jól érzed magad? Ha már akkor sem, akkor baj van, ebben az esetben hétfőn szakembernél kezdj!
"Hiába kezeli a társadalom a füvet borzasztó lazán, tény és való, hogy mérhetetlen károkat, személyiségtorzulások tud előidézni, csak van aki szerencsés, és megússza a rizikót"
Ez nagyon hülye hozzáállás. Egyrészt igenis kicsi az esély arra, hogy a fűnek ilyen következményei legyenek. Nagyon kicsi. Másrészt szerinted az az ember, aki összeroppan a fűtől, szerinted alapból teljesen rendben van lelkileg? Hát nagyon nem. Az, hogy egy ember mennyire tud mértékletesen, tudatosan, problémamentesen tudatot módosítani, csak is kizárólag rajta múlik. Elvégre ez az egész dolog a fejben játszódik le, mi más kéne hozzá, mint lelki erő? Az meg a másik, hogy persze, hogy csomó ilyen esetről hallottál, mert a média csak ezeket az eseteket nyomatja. Meglennél lepve, ha tudnád, mennyien használnak füvet, és élnek mellette teljesen normális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!