Kényszerbetegek! El szeretnék kezdeni Pszichológushoz járni. Nektek segített?
Sajnos kényszerbeteg vagyok már egynéhány éve.Ami ugye abból áll, hogy vizsgálódok, olyan dolgokat is megvizsgálok, és olyan gyakorisággal ami már a kívülállók szemében röhejes, szánalmas.
Teszem azt sokszor 3 percenként meg kell néznem, hogy bezártam-e a hűtőt, elzártam-e a csapot, a tűzhelyet, lezártam-e a villanyt stb.
Nem is ragozom tovább, akinek nincs ilyen panasza, az úgy sem értheti...
Nektek segített a pszichológus ez ügyben, hasonló betegségben? Vagy gyógyszerrel értétek el a betegség megszűnését? Esetleg nem sikerült megválnotok betegségetektől?
Mit ajánlotok?
Első: Köszönöm válaszod.:)
Már 7 éve próbálom legyőzni, de nekem túl erősek ezek a gondolatok. És nem szeretnék még 7 évig e miatt szorongani.
Pszichológushoz fogok járni, majd meglátom mit tehet. Az igazat megvallva elég vonakodó vagyok az ilyesféle dolgok iránt, nem igazán bízom az újdonságokban, de egy próbát mindenképp megér.A gyógyszerekkel én is így vagyok, inkább fájjon a fejem, minthogy tablettákat szedegessek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!