Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem fog kinevetni és hazakülde...

Nem fog kinevetni és hazaküldeni a pszichológus?

Figyelt kérdés

Szóval. Nem merek pszichológushoz menni, mert félek hogy hülyeség az egész, kinevet és elküld hazaküld a fenébe.

Egyik fő nagy problémám hogy nem tudok aludni. Nagyon rosszul alszok, folyton aggasztanak dolgok, agyalok mindenen.

Nincsenek normális emberi kapcsolataim. Szeretnék, de inkább elutasítok mindenkit, csak nehogy megszeressenek. Rosszkedv, mindig rosszkedv, 14 éves korom óta. Azt hittem később jobb lesz, és jobb is lett, de csak rövid ideig, utána minden rosszabb lett.

Most kezdtem az egyetemet, azt hittem ha ekkorát váltok, új környezet, új emberek, minden jobb lesz, de itt sem találom a helyem, sehol sem jó. A depresszióm miatt nagyon sok dologról le kellett mondanom, nagyon sok minden tönkrement.

Folyton arra gondolok, hogy milyen módon kéne megölnöm magam. Azt hittem ha felnövök, kigyógyulok a hülyeségeimből, de csak rosszabb lett.

20L

2013. okt. 7. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát nem fog hazaküldeni a pszichológus, mivel depressziós vagy, és öngyilkossági hajlamod is van.

szinte kötelező ilyen panaszokkal pszichológushoz fordulni.

sajnos ebből adódóan hajlamos lehetsz függőségekre is, úgyhogy a gyógyszerekkel vigyázz.

addig is igyál citromfű teát esténként, és ne érezd magad alacsonyabb rendű lénynek

2013. okt. 7. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Valamennyire én is ilyen helyzetben vagyok. Kicsit más, de.. ja.. Ha gondolod beszélgethetünk vagy írj..
2013. okt. 7. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam a dolgokkal majdnem ennyi idősen. Elmentem pszichológushoz és segítség volt. Persze most is vannak gondjaim, de azokat már egész jól tudom a helyükön kezelni.

Ha gondolod, akkor mesélek :)

2013. okt. 7. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hülyeség, nagyon is komoly probléma, amiről írsz. Nem fog hazaküldeni a pszichológus.

Egyébként nekem is vannak hasonló problémáim, mármint szeretnék szakemberhez fordulni, de attól félek, hogy fölöslegesen tenném. Én azért, mert egyik nap teljesen magam alatt vagyok, másik nap viszont semmi bajom, és olyankor annyira távol kerül tőlem a depresszió érzése, mintha csak képzeltem volna az egészet. Így nem nagyon tudok döntésre jutni.

2013. okt. 7. 23:36
 5/5 anonim válasza:

Ha hazaküld, akkor azt ki kell rúgni.

Tényleg komoly problémáid vannak, és tényleg pszichológust igényelsz. Ne gondolkodj azon, hogy meg kéne ölnöd magad, hogy hogyan tegyed... Ne fél attól, hogy szeressenek, hogy Te szeress. Légy nyitott a jó dolgok felé.

2013. okt. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!