Miért nem tartanak bennt a pszichiátrián? (bőv. Lenn)
Figyelt kérdés
Kevert szorongásos depressziós zavarom van, be is akarok kerülni de a dili dokim nem látja indokoltnak.. Pedig egyszer már volt róla szó csak akkor nem vállaltam, most abban a tudatban van hogy javultam és hogy jók a gyógyszerek ezért hathónapi javaslatot is ad és addig tájára sem kell mennem. Viszont ez idő alatt annyi minden lejátszódik, volt 8 öngyilkossági kísérletem. Egyszer a vonat alól is kiszedtek, a hangulatom gyakran változó. Neurológus szerint bipoláris, a kedélyjavító semmit nem használ meg még másikat is próbáltam attól meg elvitt a mentő. Azóta magamtól szedek Rivotril-t is a másik nyugtatóval meg erre még Tegretol-t szintén magam szakállára mert ők nem írnak! Ha megyek kontrollra akkor valahogy el sem tudom mondani a dokinak mi a problémám, olyankor lefagyok.. A sok nyugtatótól annyira tompa vagyok nem tudok egy mondatot rendesen megfogalmazni! Erre kiengednek szenvedni és már egyre rosszabbúl érzem magam, még jó hogy néha neurológiára el tudok jutni ott sokat segítettek már, de az ottani doki is mondta hogy váltsak kezelőt! Képtelen vagyok folytatni, nem megy mert feledékeny vagyok. Mit tegyek?2013. okt. 16. 15:50
11/11 anonim válasza:
Menj Tündérhegyre vagy a Thalassa-házba. Bár oda is kell beutaló, ha a dokid nem akar adni (fura lenne, ha oda sem akarna), akkor menj el egyetlen alkalommal magánorvoshoz, és kérj beutalót tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!