Miért nem tartanak bennt a pszichiátrián? (bőv. Lenn)
Budapesti vagy?
Akkor menj be a Nyírőbe a pszichiátriára, akár éjjel is, és mondd el, hogy rosszul vagy, megettél egy csomó gyógyszert, amit fel sem írtak neked és öngyilkos gondolataid vannak.
Garantáltan bentfognak.
"Ilyen hely ez senki sem akar bent tartani,lehet nem is fog menni. Ez van."
Tényleg nehéz bekerülni, megvárják mig a beteg teljesen összeomlik mint hogy megelőznék azt! Ráadásul az ambulánsomon megvan javasolva a pszichoterápia is, mégsem vettem még ilyenen részt mert hát ugye nem vesznek fel osztályra... Kidobandó pénzért meg én sem fogok oda járni. A doktor úr stílusa meg a betegekkel szemben való viszonya, megnyilvánulása és kezelési módszere förtelmes, csapnivaló! Gondoltam már rá hogy panaszt emelek az ez ügyben illetékes szervnek, és ezzel nem csak az én de mások érdekei is képviseltetnének. (DR.U.Zs. a legrosszabb szakember akivel valaha találkoztam!)
Megértem a problémádat. Az én orvosom is most ment el egy másik városba és össze vissza küldözgettek. Először valami gyökér pszichiáter férfihoz kerültem, aki egyből valami gyógyszergyár által támogatott programba akart bevenni, ahol olyan gyógyszert kellett volna szednem, amivel már próbálkoztunk és nem toleráltam a mellékhatásokat. Nemet mondtam neki és elhajtott kezelés nélkül...
Utána egy hónapra rá megint megpróbáltam, akkor kiderült, hogy nem is a fószerhez kellett volna küldeniük, hanem egy nőhöz, aki engem papíron átvett. A nő normális volt, kaptam gyógyszert is, de elküldött a gondozóba, mert túl vannak terhelve, nincs elég emberük.
Most fogok majd menni 6-án a gondozóba, hogy beszélgessünk a gyógyszerekről. Viszont nekem is szükségem lenne pszichoterápiára, de senki nem ajánlotta még fel, hogy járjak valahova. Úgyhogy most status quo alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!