Hogy tudnék leszokni a délutáni alvásról?
Vagy csak mert hulla fáradt. Nálam a délutáni alvás szinte elengedhetetlen. Lefekszek 11-kor, felkelek fél 6-kor aztán bent ülök a suliban 8 órát. Ez szellemileg olyan szinten lefáraszt, hogy nem bírom ki alvás nélkül. Ráadásul a napom nagy részét informatikusként a gép előtt töltöm, és ez lefárasztja a szememet, amitől még nagyobb fáradságérzet van rajtam. Érdekes módon, amikor nincs első 2 órám egyből nem alszok délután.
Az elfoglaltság nálam nem válik be. Délutánonként járok
kondiba. Ha nem alszok előtte, hanem mondjuk az helyett megyek le kondiba, akkor ott is nyűgös vagyok, mert nem vagyok kipihenve, és nem tudok úgy teljesíteni, mintha aludtam volna. És amint hazaérek ugyan úgy megyek aludni.
Egyébként pedig nem töltök semmivel kevesebb időt ébren, mintha nem aludnék. Én rendszeresen alszok délután 1 órát, haverom egyáltalán nem. Este ő egy órával hamarabb megy aludni mint én.
Ha volt első órám, és én sem aludtam, akkor én is egy órával hamarabb mentem aludni.
Ha le akarsz szokni, vagy keljél később (amit nehéz megoldani), feküdjél le korábban, vagy minden akaraterőddel állj ellen a kísértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!