Hogyan tudnék leszokni a délutáni alvásról?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, hogy 3-4 óra alvással megy el délután, és alig tudok tenni ellne vmit.
Régebben nyomtam pár fekvőtámaszt, mikor fáradtnak éreztem magam, de mostanában fáradtságkor "átszellemülök", nem hajt semmi a fáradtság leküzdése érdekében, akaraterőm a nullán lesz, és pillanatokon belül bealszok.
2011. febr. 20. 18:56
1/4 anonim válasza:
találj ki vmi programot, főzés, mosás, takarítás, gépezés, v kinn a szabadba, kutyaséta, vagy csak sima séta, futás stb.
2/4 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ.
Ha például végigbulizod az éjszakát, akkor ez normális. Ha esetleg munkádból adódóan sokáig dolgozol, akkor sincs baj. Ha viszont van kialakított életritmusod, akkor ez lehet talán az unalomtól, esetleg attól, hogy egész nap otthon punnyadsz. Délutáni alvás helyett menj, találkozz ismerősökkel, esetleg iktass be egy olyan programot, amit aztán rendszeresen űzhetsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Minden nap van ez, a tanulás miatt általában itthon vagyok, és ha van egy kis szünet filmnézéssel, v netezéssel, ak álmosodok be nagyon. más progmamot nem mindig tudok beiktatni.
2011. febr. 20. 19:08
4/4 anonim válasza:
nem vagy vérszegény? a vérnyomásod nem alacsony? ezektől is lehet álmos, fáradt valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!