Kinek hány öngyilkossági kisérlete volt, és miért?
Figyelt kérdés
Nekem volt nyolc, 19 éves vagyok a nyáron ötször próbáltam. Holnap leszek 20 éves.2013. okt. 12. 22:05
11/16 anonim válasza:
És akkor mi van? Sokaknak nem jó itt az életük lehet,hogy máshol majd jobb lesz!
12/16 anonim válasza:
Mire gondolsz utolsó?
Amúgy kedves kérdező: Egy hatalmas boldogat neked!
13/16 anonim válasza:
Kettő öngyilkossági kisérletem volt, nagyon szomoru és reménytelen voltam de nem szeretném részletezni, hogy miért, bocsi.
14/16 anonim válasza:
Egy volt nekem(másodikat is tervezem) mert 1,5 éve nincsen munkám egyik este bevettem 130 db erős nyugtatót meg 60db antidepit másnap reggel fel keltem semmi bajom nem volt.):.Második öngyilkosságot tervezem ha az munka sem fog sikerülni meg fogom csinálni újra de az már halálos lesz.
Neked öngyilkosságod milyen módszerrel probáltad ki 8-szor?Kiváncsi vagyok módszereidre.
15/16 Godaime válasza:
Nekem összesen kettő.. Először felvágtam az ereimet aminek az lett a vége. hogy a két karom tele van vágásokkal. Egész nyáron nem mertem ing/pulcsi nélkül mutatkozni.
Másodszor bevonultam a konyhába és magamra engdetem a gázt ( zárt ajtó/ablkak ). Kb. 4 óra múlva meguntam és elmentem aludni.
16/16 anonim válasza:
Én az előbb vettem be vagy 6 db nyugtatót, de semmi bajom, csak fáradt vagyok :( Na meg persze szomorú és magányos, mint mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!