Mi lehet ennek az oka, és mit tudnék ellene tenni?
Amikor itthon vagyok esténként, elég sokat stresszelek, félek a rosszulléttől, attól hogy egyszer csak rosszul leszek úgy komolyabban. Nem szokott ilyen történni, de mindig azon stresszelek, hogy mi van, ha én (vagy valami közeli hozzátartozóm) hamarosan rosszul lesz.
A másik, meg ha valaki megemlít valami betegséget, hogy neki az van, akkor van, hogy elkezdek rajta töprengeni, tartani tőle, hogy előjönnek nálam is az ő tünetei.
Ennek mi lehet az oka, és mit tudnék ellene tenni? Mert ezek a gondolatok komolyan megkeserítik az estéimet.
Szerintem hipochonder vagy. Érdemes lenne erről valakivel komolyabban is elbeszélgetni.
De addig is ilyen helyzetekben gondold át, hogy megtettél-e mindent a helyzet elkerülése érdekében? Meg nálam mindig van egy elsősegély csomag, just-in-case :)
Környezetváltozás..
Nem sűrűn jársz el otthonról,és van időd min töprengeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!