Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez mitol van, es...

Szerintetek ez mitol van, es mit lehet (ne) tenni ellene? (Pszicho dokit ne javasoljatok nem jott be. )

Figyelt kérdés
Egyik heten minden rendben vidam vagyok,boldog..A masik hetet meg vegigzokogom...kulonosebb nagy dramai tortenesek nelkul..egyszeruen mindenre jobban erzekeny vagyok...Gyakran eljatszadozom a gondolattal,h milyen erzes ha valaki(allat,ember)aki fontos neked meghal..h az milyen erzes...nem ertem magamat sem...

2013. okt. 10. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Pszichiáternél vagy pszichológusnál voltál? Mi volt vele a gond? Simán csak nem használt, vagy valami egyéb?
2013. okt. 10. 18:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Az egyik gyogyszert akart adni,a masik meg osszeveszett velem,mert szerinte gyakran nem a Foldon jarok..
2013. okt. 10. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pszichológushoz menj el, és mellette gyógyszert is szedned kellene. Én MAX. ezeket szedem, ha mondja valamelyik:

-gyógynövény alapú gyógyszerek

-Spitomin - elég jó szorongásoldó. Az egyik tanulmány szierint olyan szorongáscsökkentő hatása van, mint a benzodiazepinek többségének, csak szerencsére nem rászokós.

-Atarax - enyhe nyugtató, altató, szintén nem lehet rászokni.

-Valdoxan (nincsenek mellékhatásai szerencsére :) - antidepresszáns, nagyon jó altató gyógyszer egyben, és nem hízlal, szexuális fdolgokat nem piszkálja meg stb.

2013. okt. 10. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, és emellé pedig javaslom a pszichológust. A gyógyszerek magában feleslegesek...
2013. okt. 10. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:
De a pszichologus mindig azt mondta,amit hallani akarok majd a masik meg bementem meg sem szolaltam kb.es gyogyszer...ebben igy hogy bizzak meg? :( Valami gyogynovenyes nyugtato cuccost probalok en is,de nem hat..
2013. okt. 10. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell úgy félni a gyógyszertől. Persze megértem, hogy nem akarsz szedni, de ha durva tüneteid vannak, akkor nem ártana. Mellette pszichoterápia, valamint vedd körül magad kedves, rendes emberekkel, barátokkal, akikben megbízhatsz. Az is segíthet, ha naplót írsz.
2013. okt. 10. 20:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Irok,es amikor visszaolvasom akkor megilyedek sajat magamtol...Van 3 fontos ember az eletemben,es ez eleg,de Ok is csaladosak nem hivogathatom allandoan amikor eppen a semmiert zokogok...
2013. okt. 10. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. okt. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!