Skizofrén vagyok? Mert szerintem valamilyen szinten igen.14/l
Ejha...
Feltételezem, hogy értelmesebb vagy, hiszen felismerted a problémát és felméred a súlyosságát. Ha mind igaz, amit írsz, akkor nem sok az esély rá, hogy egy sima tiniőrültségről van szó. Ezzel az a baj, hogy nem tudsz egyedül segíteni magadon. Addig kell elmenni szakemberhez, amíg el nem hatalmasodik rajtad. Ha éppen normális perceid vannak, akkor mondd el a szüleidnek, hogy vigyenek el pszichológushoz. Egyébként csodálkozom, hogy eddig nem vették észre, hogy gond van.
Tulajdonképpen nem biztos, hogy skizofrén vagy. De ha úgy érzed, hogy probléma van, akkor probléma van. Amit meg kell oldani. Remélem, sikerülni fog.
Nos amennyiben tényleg igazak ezek a "tünetek" akkor esetleg beszélhetnél a szüleiddel vagy orvossal.
De ha tényleg valós az, hogy te furcsa vagy, akkor nem hiszem el, hogy a családod nem jelezte neked. Nekik hamarabb kellene észrevenniük, mint neked, sőt ha te valóban pszichés eset vagy, akkor lehet nem is vennéd észre.
A másik viszont: a tiniknél előfordul, hogy valamivel kiakarnak tűnni a többiektől, így kitalálnak valami hülyeségeket. Akár öntudatlanul is.
Vmilyen pszichiátriai problémád biztosan van, ha hallucinálsz. A skizofréneknek pedig lehet betegségtudatuk, bár tényleg az a ritkább. De én találkoztam olyan skizofrénnel, aki tökéletesen tudatában volt annak, hogy amiket hall, azok hallucinációk.
Menj el pszichiáterhez, mert az állapot kezelhető.
Utána néztem a skizoid nak is de nem, nem jellemzőek rám a leirtak. azt irta h : a betegségben szenvedőknem érddeklődnek az emberi kapcsolatok iránt, ezért magányosak, de nem is hiányzik nekik az emberekkel való kontaktus, kommunikácio. (wikipédia)
Én igenis igényelem a társaságot vannak barátaim is. Azt is irta hogy röviden tömören fogalmalmaznak a skizoidok, hát én annyit tudok beszélni, mértéktelenül jár a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!