Komoly baj van, ha egyáltalán nem emlékszem az iskolára, ahová 40 éve jártam? Pedig a nevemre van kiállítva a bizonyítvány.
Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy nem emlékszem évekre? Megtaláltam a szakmunkásbizonyítványt, én abban a szakmában sosem dolgoztam, és nem emlékszem rá. Mások állítják, hogy oda jártam. Lehet, hogy csak megtréfáltak?2013. okt. 9. 22:44
1/6 anonim válasza:
igaz én kábítószereket fogyasztottam, de 2007-2010 között nincs semmi emlékem... lehet, hogy a kor is okozhat ilyet...
2/6 anonim válasza:
Ha 40 éve végeztél, és klasszikus szakmunkás, akkor 57 éves vagy. Testvér, szülő esetleg tudna segíteni, hogy felidézd az emlékeidet.
3/6 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy mire emlékszel. A pályakezdésedről csak van valami fogalmad. Esetleg hogyan helyezkedtél el a jelenlegi szakmákban.
4/6 anonim válasza:
Mindenesetre azért nem normális, ha ennyire nem emlékszik a dolgokra. Volt is osztálytársakkal kellene beszélni. Ha sok a hiányosság, akkor memóriagondok lehetnek, így nem ártana egy orvossal beszélni, bár sok ember inkább a régi dolgokra emlékszik jobban, mint az újakra.
5/6 anonim válasza:
Hát ez elég érdekes. Azokból az évekből semmit sem tudsz felidézni vagy csak ezt az iskolát nem?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és most, hogy elkezdtem gondolkozni szélesebb körben, a nyolcadikos ballagásra emlékszem. Onnan pedig arra, hogy katona vagyok, és zavaros minden előtte lévő dolog. De ha megfeszülök sem tudok egyetlen arcot sem felidézni, de most arra is rájöttem, hogy másra sem. nem tudom, milyen volt abban az időben anyám, vagy mit csinált. De inkább ne is beszéljünk erről, mert nagyon hasogat a fejem a gondolkodástól. Köszönöm.
2013. okt. 10. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!