Segítene nekem valaki kibogarászni a szakkifejezésekből, hogy tulajdonképpen most mi is a helyzet velem?
diagnózis:
kevert személyiségzavarok előtte pedig ezt írták elkerülő avagy averzív személyiségzavar
nem-meghatározott szorongás
státusz: esékeny hangulat,labilis affectiv strukturák,szorongó magatartás
Nagyjából betudom határolni a fent említetteket.. a keresőben pedig mindig más-más választ találok a kifejezésekre ezért tettem fel ide a kérdést,hogy valaki hozzáértő kielemezze és lefordítsa nekem laikus nyelvezetre :)
Valószínűleg a szorongásod miatt kialakult egy elkerülő személyiségzavarod. A labilis affektivitás azt jelenti nagyjából, hogy könnyebben elsírod magad. Az esékeny hangulat, hogy rossz a hangulatod, könnyen rosszá válik.
Az, hogy kevert személyiségzavar, sok mindent jelenthet, az elkerülő mellett lehet, hogy felfedeztek másikra utaló jeleket, ezt nem tudom megmondani.
Kérd meg azt, aki adta, hogy magyarázza el neked! Egyébként ezek jellemzően együtt járnak, tehát a szorongás az elkerüléssel, és a hangulatváltozásokkal is.
Plusz az elkerülő már eleve átfedésben lehet sok más, hasonló (szintén szorongásos csoportba tartozó) személyiségzavarral. De tényleg az a legjobb, ha szakemberrel magyaráztatod el, hogy NÁLAD pontosan mit is jelent ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!