Ezek minek a tünetei? Valamilyen pszichés betegség vagy teljesen normális? 30N
Figyelt kérdés
Ezek ugye nem normális dolgok? Ha kimegyek az utcára vagy elmegyek itthonról bárhová, mindig az az érzésem, hogy engem néznek (ez rosszabb ha egyedül vagyok), nincs türelmem senkihez, egy hosszabb beszélgetés teljesen leszív, továbbá magasság iszonyom is van, félek a hullámvasúton, igazából fel sem ülök már, szorongok is néha, sokat aggódom a jövőm miatt, vagy ha a szüleim betegek lesznek, félek, hogy nem fogom tudni őket ápolni (messze lakok), izzad a kezem-lábam.
Ezeket kezelni kellene vagy saját magam is leküzdhetem? Nem vagyok pszhichológus, pszichiáter és gyógyszer párti!
2013. okt. 8. 13:16
11/12 anonim válasza:
van erre egy mondás... "túl sokat törődsz a végeddel, mert nem tudsz kezdeni az élettel" gondolkozz el ezen, és tisztítsd meg az agyadat a sok butaságtól :) 21 F
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon okosat mondtál, maximálisan egyetértek és tisztában vagyok vele, de a kérdés az, hogy hogyan? Nem voltam mindig ilyen, de egy 2 éves betegeskedés után már állandóan magamat vizslatom, hogy hol fáj, mi fáj, miért fáj. Olyan mintha hipochonder lennék, de nem vagyok az, csak hasonló.
2013. okt. 12. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!