Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináltok ha elölte...

Mit csináltok ha elölte teljesen a depresszió?

Figyelt kérdés
Probléma gyökere ott van, hogy nem volt még párkapcsolatom, amire mindennél jobban vágynék. Próbálom lefoglalni magam, eljárok futni, tanulok, jógázom, meditálok, beszélgetek neten. Néha sikerül összekapni "barátokkal", akikről később kiderül, hogy nagyon naiv voltam velük szemben és totál a padlóra küld ez napokra, hetekre. Családi, agynagi körülményekre nem panaszkodhatom, viszont mondatni lelki nyomorék vagyok... Ezen felül nagyon rosszul tud esni ha közlik velem a hibáim, ami nem is lenne rossz, ha emellett segítenének változtatni rajtuk és utána nem hagynának magamra a teljes megsemmisülésben. Tök jó dolog a kritka, legalább tudjuk min kellene változtatni, de rengetegen nem képesek empatikusan közölni a hibákat. Csak odaszúrnak valamit és feküdj a vonat elé ha nem tetszik... Néha eszembe jut hogyan bántak velem, egyetlenegy "kapcsolatomba" sem becsültek meg. Legvégén mindig utolsó szarként bántak velem és csodálkoznak ha nincs önbizalmam, tartásom. mire fel legyen amikor állandóan mindenki lehord és még senki sem szeretett viszonzottan?... Nem akarok ilyen hisztigép lenni, de pokolian szarul érzem magam. Képes vagyok, beleragadni hosszú időre ebbe pár idióta ember miatt akik fel sem fogják milyen hatással van rám amit mondanak...
2013. okt. 5. 16:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Meglátok egy szerelmespárt és ott halnék meg szívem szerint... :/
2013. okt. 5. 17:10
 12/27 anonim ***** válasza:
A többi ember.. Hm. Ismersz Te olyas valakit, aki otthon ült, és egyszer csak bekopogtattak hozzá azzal, hogy " Hello, életed szerelme vagyok. " Gondolom nem. Nekem is sok időbe tellett mire megtaláltam a jelenlegi párom. Sok mindenen keresztül mentünk, mire egymásra találtunk. Járj el szórakozni, ismerkedj tovább, nem szabad feladni.
2013. okt. 5. 17:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Én sem csak itthon ülök. -.- Nekem az a fajta "szórakozás" csak kín, hogy el kell járni vadidegen emberek közé akik alpáriak, részegek.
2013. okt. 5. 17:24
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem is feltétlen a diszkókra gondoltam, vannak más szórakozóhelyek ahol nem az a lényeg, hogy ki tudja legjobban leinni magát. De ebben az esetben nem tudom, hogyan segíthetnék. Rajtad áll. A hunyorgó szemű szmájlit meg nem hiszem, hogy megérdemelném. Csak segíteni próbáltam.
2013. okt. 5. 17:32
 15/27 A kérdező kommentje:
Egyedül hiába ülök be egy kávézóba, strandra is rengeteget jártam, mégsem jött oda hozzám senki sem. Pont azoknak van önbizalma kezdeményezni akik elég kulturálatlanok hozzá. :S Normálisoknak meg vagy van valakijük vagy nem érdeklem őket.
2013. okt. 5. 17:38
 16/27 A kérdező kommentje:
Hol, hogyan ismerted meg a párodat?
2013. okt. 5. 17:39
 17/27 anonim ***** válasza:
Kutyát sétáltattam a közeli parkban, és Ő is ott volt a kutyájával. Oda mentem hozzá, és megdicsértem a kutyáját, aztán a többi már alakult magától. Nőként én kezdeményeztem! (31) Azóta már 3 éve együtt vagyunk, most várjuk az első közös babánkat. Az az érdekes az egészben, hogy nem is abba a parkba jártam le, csak egy nap gondoltam egyet és oda mentünk. Tanulság: Kell a változatosság, soha nem tudhatod kibe és mikor botlasz bele.
2013. okt. 5. 17:46
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát ha nekem 25 éves koromra nem lesz barátom akkor felkötöm magam.... Egész eddigi életem felesleges volt így is.... :/
2013. okt. 5. 17:47
 19/27 anonim ***** válasza:
Ezt a legkönnyebb mondani. Esetleg nem vagy megelégedve a külsőddel? Egyébként tanulsz még? Vagy mivel foglalkozol?
2013. okt. 5. 17:50
 20/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs gond a külsőmmel, nem csak ettől függ... Tanulok még. Annyit próbáltam már egyedül is boldogulni, de mindig történik valami... Néha felvillan egy kis reménysugár, hogy lesz barátom belátható időn belül, de aztán mégsem. nem találok olyat akivel jók lennénk egymásnak...
2013. okt. 5. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!